Oldal frissítése

YAMAHA RX-A670 Fekete

2,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-A670 Fekete

A Yamaha AV-vevőt olyan otthonokban használják, ahol a magas minőségű zenehallgatás mindennél fontosabb. Az AVENTAGE sorozat pontosan reprodukálja a zenei fájlokat és a legjobb minőségű speciális hangeffektusokat a legújabb DTS: X és Dolby Atmos formátumokban. Az új mozifilmes hangzást egy újabb dimenzióba terjeszti ki - felfelé. A készülék lejátssza a legújabb videóformátumokat, lenyűgöző HDR minőségben, így egyetlen részlet sem marad ki a világos és sötét tartományokból sem. A firmware-frissítés után a YAMAHA RX-A670 fekete AV vevő kompatibilis lesz a HLG és Dolby Vision-nel is.

A YAMAHA RX-A670AV vevő főbb jellemzői

  • Legmagasabb minőség 7.2 csatorna AV vevő alumínium előlappal
  • Magas minőségű hangok lejátszása, beleértve a legújabb Dolby Atmos és DTS: X szabványokat is.
  • Kiváló minőségű lejátszó a legmagasabb hangminőség érdekében (Total Purity Concept)
  • YPAO kalibráció az adott szobára optimalizálja az akusztikai hatásokat
  • Internet Radio, Spotify, Pandora, Tidal, a Deezer, Qobuz, JUKE vagy NAS és PC zene
  • Kompatibilis a 4K Ultra HD HDCP 2.2, HDR, HLG, Dolby Vision és a BT 2020 szabványokkal.
  • WiFi különböző szolgáltatásokkal (alkalmazás kezelése és lejátszás különböző forrásokból)
  • Digitális rádiójelek vétele: DAB/DAB+ tuner
  • Mindenféle audioeszköz csatlakoztatása
  • Vezeték nélküli zene lejátszás az egész lakásban (MusicCast)

Úgy szól, ahogy egy lejátszó sem, köszönhetően az A.RT és YPAO technológiáknak

A YAMAHA RX-A670 vevőegység számos modern és hatékony technológiával és funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy Ön a legkülönlegesebb hangélményben részesüljön, miközben kedvenc zenéit hallgatja. Filmnézés közben a tökéletes hanghatások az akció közepébe viszik el Önt. Mindezt anélkül, hogy a legcsekélyebb zavaró hatásközbe szóljon. Ezt a fokú tökéletességet az anti-NMR Technológia (A.RT) biztosítja. Hogy mivel a speciális ék (ötödik láb) közepén helyezkedik el a készülék csillapítja az összes rezonancia, amely lehetne előállítani vevő. YPAO automatikusan elemzi a szoba akusztikai és hangfal optimális paramétereket.

Otthoni multimédiás szórakoztató központ HDMI 2.0 Ultra HD 60p és HDR-el

A HDMI 2.0 képes kezelni a 3D-s képet vagy az Ultra HD képet, a visszatérő hangcsatorna pedig továbbítja a televízió hangját is. Ez azt jelenti, hogy nem kell külön kábel a TV csatlakoztatásához. A készülék képes a kép 4K minőségűre alakítására, ezzel is növelve a kép felbontását Ultra HD-ra. Támogatja a 4K 60p képet és kompatibilis a legújabb videó formátumokkal nagy felbontásban is. Az USB-csatlakozó segítségével gyorsan csatlakoztatható az Apple iPod és iPhone, valamint tabletek és Android telefonok. A YAMAHA RX-A670 vevő egy sor hálózati funkcióval rendelkezik, ami sokkal több forrás elérését teszi lehetővé. Az AirPlay lehetővé teszi a vezeték nélküli zene lejátszást közvetlenül iPod, iPhone vagy iPad-ról.

A MusicCast-on keresztül a készülék együttműködik más vezeték nélküli komponensekkel 

Ha igazán szereti a zenét, a YAMAHA RX-A670 vevő a zene hallgatás egy új dimenzióját nyitja meg. A MusicCast szolgáltatással a vevő egy igazi több szobás zene rendszer része lehet. Ez azt jelenti, hogy más komponensekkel együtt is működik mint például a hordozható hangszórókkal, Soundbar és kis méretű HiFi lejátszóval. Egy helyről irányíthatja a lejátszást az összes helységben (a mobil alkalmazások MusicCast CONTROLLER iOS és Android) ugyanazt a zenét minden szobában, vagy más-más fajta zenét a lakás különböző részén.

Paraméterek

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 161 mm
Mélység 330 mm
Tömeg 8,3 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  YM100j52a
Termékszám:  ARXA670BL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15