Oldal frissítése

YAMAHA RX-A1070 fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-A1070 fekete

Csak a legjobbat érdemes megszerezni: ez az elegáns és nagy teljesítményű, klasszikus fejete dizájnú AV rádióerősítő ideális választás minden háztartásban, ahol  valóban számít a zene minősége. A zenei elektronikai termékek piacán világhírű gyártó Yamaha azzal a szándékkal alkotta meg az AVENTAGE sorozat legújabb darabját, hogy a legélethűbb mozis hangzást nyújtsa, hogy a zenei hangvisszaadás új nércéjét szabja meg. A készülék 7 csatornát kínál, mindegyiken akár 170 W teljesítménnyel. A YAMAHA RX-A3070 AV rádióerősítő az YPAO Sound hangzásoptimalizáló technológiát és továbbfejlesztett CINEMA DSP HD3 rendszert alkalmazza a kiváló surround hangzás biztosítására.

Főbb termékjellemzők

  • Csúcsminőségű, 7.2 csatornás AV rádióerősítő -Dolby Atmos és DTS: X támogatással
  • Támogatja a nagy felbontású audió fájékok lejátszását
  • A modern Bluetooth technológia jóvoltából streamel zenét okostelefonról és egyéb okos eszközökről
  • Jobb YPAO R.S.C (Reflected Sound Control) technológia elemzi a szoba akusztikáját, és kalibrálja az audió paramétereketWiFi vezeték nélküli kapcsoódás a routerhez, vagy közvetlenül a készülékhez (WiFi Direct)
  • Kompatibilis az alábbi technológiákkal:   4K Ultra HD, HDCP 2.2, HDR, HLG, Dolby Vision, BT.2020 színskála
  • Támogatja az internetes rádió és szolgáltatások (a Spotify, a Pandora, árapály, a Deezer, Qobuz)
  • DAB/DAB+   segítségével alkalmas digitális ráidóadás vételére?
  • Vezeték nélküli zenei többzónás audió rendszer (MusicCast)

CINEMA DSP HD3 Surround hangzás

A YAMAHA RX-A1070 AV rádióerősítő támogatja a Dolby Atmos technológiát és a DTS:X CINEMA DSP HD3 rendszert, aminek köszönhetően új szintre emeli a térhatású hangzás visszaadását. A CINEMA DSP HD3 rendszer új algoritmusokat alkalmaz a hatékonyabb jelfeldolgozás érdekében, három, nagy teljesítményű processzor segít a hangeffektusok létrehozásában és a valóságosnál is élethűbb zenei hangzás biztosításában. A lenyűgöző élmény valóban a moziterembe röpíi a hallgatót, aki zavartalanul átadhatja magát a filmélménynek. 

Vezeték nélküli adatátvitel WiFi és Bluetooth segítségével

A készülék beépített WiFi adapterrel is rendelkezik, így   a YAMAHA RX-A3070 tulajdonosa online tartalmakat is elérhet készüléke segítségével. A MusicCast mobilalkalmazás hozzáférést biztosít a digitális zenei könyvtárához, valamint biztosítja a streamelés lehetőségét különböző forrásokból: online szolgáltatásokról, internetes rádióról, Bluetooth-eszközökről, a TV-ről és a rádióerősítőhöz  csatlakoztatott eszközökről (Blu-ray-, CD- vagy DVD-lejátszóról). A MusicCast vezeték nélküli audió rendszer   minden szobába zenét varázsol: elegendő MusicCast hangszórót, soundbart vagy más HiFi komponenseket csatlakoztatni a rendszerhez.

Az összetéveszthetetlen hangzás záloga: A.R.T és YPAO-R.S.C

A YAMAHA RX-A1070 AV rádióerősítő számos modern és hatékony technológiát és funkciót kínál, amelyek segítségével egyedülálló élményben lehet része a használójának zenehallgatás vagy filmnézés közben, a tökéletes hanghatások jóvoltából. Ráadául semmiféle zavaró hatás nem rontja el az élvezetét. Ezt a nem kívánatos rezgéseket csillapító Anti-Resonance Technology (A.R.T) biztosítja: egy ötödik láb a készülék közepén csillapítja a transzformátortól, a tranzisztoroktól és a hűtőbordáktól kiinduló rezgéseket. Az YPAO-R.S.C. elemzi a helyiség akusztikáját és kalibrálja a hangparamétereket az optimális hangzás érdekében.

Az ideális szórakoztató központ

A HDMI 2.0 képes 3D-s képet és Ultra HD felbontást is kezelni, a hátsó csatorna pedig alkalmas a TV hangjának továbbítására. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség további kábelre a TV-készülékhez. A készülék 4K-ra konvertálni a képfelbontást, vagyis a Full HD-t felskálázni Ultra HD-re. Támogatja a 4K 60p-ot, és biztosítja a kompatibilitást a legújabb, nagy felbontású videóformátumokkal. Az USB csatlakozó segítségével gyorsan csatlakoztathatja hozzá a felhasználó az Apple iPod és iPhone készülékét, valamint az androidos táblagépeket és okostelefonokat is. A YAMAHA RX-A3070 AV rádióerősítő számos olyan hálózati funkciót kínál, amely hozzáférést biztosít több tartalomforráshoz is. Az AirPlay jóvoltából a felhasználó  könnyedén streamelhet zenét a rádióerősítő közvetlenül az iPod, iPhone vagy iPad készülékéről.

Paraméterek

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 182 mm
Mélység 439 mm
Tömeg 14,9 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  YM100j63m
Termékszám:  ARXA1070BL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05