Oldal frissítése

YAMAHA RX-A1060, titán

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-A1060, titán

Szereld fel magad a legjobbal, és élvezd a kiváló minőséget, megfizethető áron. Ez a menő és erős AV erősítő a közismert elektronikai gyártó vonzó megjelenésű otthoni készüléke, amelynek a hangminőség nem tréfadolog.  Az AVENTAGE sorozatot úgy tervezték, hogy a lehető legjobb minőségben adja vissza a filmek hangjait, és a zenéket is. A készülék 7 csatornát képes kezelni, egyenként 165 W teljesítménnyel. Az alumínium előlapon található egy HDMI és egy USB csatlakozó pendrive-ok számára. 

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes design, alumínium előlappal
  • Modern Bluetooth technológia telefonról, vagy más eszközről történő vezeték nélküli streameléshez
  • 4K támogatás (60 fps) a legújabb, 4K-s tévékhez
  • Képes WiFi-n keresztül csatlakozni routerhez, vagy közvetlenül más készülékekhez (WiFi Direct)
  • Internetes alkalmazások és rádiók kezelése
  • Vezeték nélküli zeneátjátszás (MusicCast)
  • Bármilyen audio eszközhöz
  • HDMI multizóna

Vezeték nélküli átvitel

Az integrált Wi-Fi adapter még tovább növeli a készülék sokoldalúságát internetes alkalmazásokkal. A MusicCast mobilalkalmazás segítségével hozzáférhetünk a digitális zenei könyvtárunkhoz, online  szolgáltatások streamjeihez, internetes rádiókhoz, Bluetooth eszközökhöz, TV-hangsávhoz, vagy akár külső médiaforrásokhoz (Blu-ray, DVD-lejátszó,...) is. A MusicCast ezen kívül lehetővé teszi, hogy a lakásban bárhová átjátsszuk a zenét. Csak csatlakoztassunk MusicCast hangszórót, soundbar-t, vagy más HiFi komponenst az erősítőhöz. 

Felejthetetlen zenei teljesítmény

Az AV erősítő egy sor modern és hatékony technológiai megoldást tartalmaz, amelyek segítségével egyedi élmény lehet a kedvenc zenéink, vagy filmjeink hallgatása, tökéletes minőségben. Mindezt a legkiseb zavar nélkül. Ez az Anti-Resonance technológiának köszönhető, amely egy speciális ék (ötödik láb) a készülék közepén, amely az összes esetleges rezonanciát kioltja. Az YPAO technológia pedig automatikusan elemzi a helység akusztikus tulajdonságait, és hozzáigazítja a hangszórók beállításait.

A méltó szórakoztató központ

A HDMI 2.0 képes kezelni 3D képet, vagy Ultra HD-t is, és az erősítő a TV hangját is át tudja venni extra kábel nélkül. Ezen felül konvertálni tudja a képet 4K-ra, Ultra HD-ra növelve a kép felbontását. Támogatja a 4K 60p-t,  és kompatibilis az összes jelenleg elterjedt HD video formátummal. Az USB csatlakozóval könnyedén összekapcsolható Apple iPod vagy iPhone készülékekkel, de Android-os tabletekkel és telefonokkal is. Az erősítő egy sor hálózati funkcióval rendelkezik, hogy minél több forrást tudjon felhasználni. Az AirPlay lehetővé teszi az iPod-ról, iPhon-ról vagy iPad-ról történő streamelést.

Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 182 mm
Mélység 439 mm
Tömeg 14,9 kg

Szín

Szín Titánium
Kód:  YM100j63l
Termékszám:  ARXA1060TI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05