Oldal frissítése

YAMAHA RX-A1060 fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-A1060 fekete

Most hozzájuthat a legjobb hangminőséghez megfizethető áron. Kompakt és egyben nagy teljesítményű házimozi erősítő egyedülálló designban érkezik a híres zenei elektronikai eszközök gyártójától, ahol a zenelejátszás minősége mindig ütős. Az AVENTAGE sorozat a legjobb minőségű film hanghatások és a zenei élmények legpontosabb és legrészletesebb vissszaadására készült.  A készülék 7  féle csatlakozót támogat, amelyek kimeneti teljesítménye maximum 165 W. Az alumínium előlapon találjuk a HDMI és az USB csatlakozókat.

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes design, alumínium előlap
  • Modern Bluetooth technológia a távolsági zenelejátszáshoz
  • 4K támogatottság (60 fps) 
  • WiFi vezeték nélküli kapcsolódás a routerhez vagy közvetlenül a készülékhez (WiFi Direct)
  • Internet szolgáltatók és rádióállomások támogatottsága
  • Vezeték nélküli zenehallgatás az egész házban (MusicCast)
  • Csatlakoztatási lehetőség különböző audioeszközökhöz
  • HDMI multi-zóna

Vezeték nélküli kapcsolódás

A beépített Wi-Fi adapter segítségével bármilyen netes tartalmat átirányíthat a házimozi erősítőre. A MusicCast mobil alkalmazás lehetővé teszi a hozzáférést a digitális zenei könyvtárához, online zene stream szolgáltatásokhoz, internetes rádiókhoz, Bluetooth-eszközökhöz, a TV hangbeállításaihoz. A  MusicCast vezeték nélküli zenét visz az otthona minden egyes zugába. Az erősítő könnyen összekapcsolható a MusicCast szolgáltatással vagy más HiFi elemekkel.

Összetéveszthetetlen hangzás

Az erősítő számos olyan modern és hatékony technológiát és szolgáltatást használ, amelyekkel különleges és elragadó élményhez juthat zenehallgatás vagy filmézés közben, hiszen a hangeffektek szinte megelevednek. Mindezt bármilyen zavaró torzítás vagy műkösédi zaj nélkül. A zavartalan hangzásról az Anti-Resonance tecnhológia gondoskodik, amely egy ötödik lábat jelent a termék közepén, ami az esetlegesen torz hangzást eredményező rezgéseket csillapítja. A YPAO technológia elemzi a szoba akusztikáját és méri a különböző hangszóró jellemzőit majd kalibrálja az audio paramétereket hogy optimális hangzást érjünk el.

Ha úgy tetszik, szórakoztató központ

A HDMI 2.0 szabványú kimenetek támogatják a 3D és az Ultra HD átviteli minőséget, az audió kábel pedig egyenesen a TV-be továbbítja a jelet, ez azt jelenti, hogy nincs szükség egy extra kábelre.  Képes 4K minőségűvé alakítani a videókat, az Ultra HD felbontásának növelésével. Támogatja a 4K 60p átviteli minőséget, kompatibilitást biztosít a legújabb nagy felbontású videó formátumokoz. Az USB-csatlakozó segítségévél gyorsan csatlakoztathatja iPodhoz vagy iPhonhoz, de tablethez vagy más okostelefonhoz is. Az erősítő nagyon széleskörű hálózati funkciókkal rendelkezik, amelyek sokféle eszköz-csatlakoztatást lehetővé tesznek. Az AirPlay lehetővé teszi a könnyű vezeték nélküli zene streamelést az iPodjáról, iPhonjáról vagy iPadjéről.

Paraméterek

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 182 mm
Mélység 439 mm
Tömeg 14,9 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  YM100j63k
Termékszám:  ARXA1060BL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15