Oldal frissítése

YAMAHA R-S700 ezüstszínű

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

YAMAHA R-S700 ezüstszínű

A YAMAHA R-S700 erősítője elegáns, ezüstszínű burkolattal rendelkezik, amelyet egy alumínium előlap díszít, praktikusan elhelyezett gombokkal. Minden elem a hibátlan design köré épül. A letisztult hangzást például az úgynevezett Pure Direct technológia garantálja, minimális jelátviteli utakkal. Nem beszélve a Loudness funkcióról, amivel nagy hangerő mellett is alacsony zajszinttel hallgathatja meg kedvenc előadóit.

A YAMAHA R-S700 erősítő jellemzői

  • Pure Direct funkció a jelátviteli útvonalak minimalizálására?
  • Folyamatosan állítható hangerő (Loudness)
  • Dokkoló YAMAHA tartozékokhoz (iPhone/iPod/Bluetooth)
  • Előerősített kimenet aktív mélynyomó számára
  • Felvétel kapcsoló (Rec Out)
  • A, B vagy A+B hangszóró kimenet
  • Memóra 40 FM/AM rádióállomás tárolására
  • Előerősítőként is használható

Egy nagyszerű készülék, amely lemezlejátszókkal is használható

A YAMAHA R-S700 burkolata tökéletes árnyékolásának köszönhetően minimalizálja a zajokat és a vibrációt. Mivel ez nem egy hagyományos erősítő, különleges AM/FM rádióval és saját belső memóriával is rendelkezik a csatornák tárolására. Az analóg technológia szerelmesei értékelni fogják a lemezlejátszó bemenetet. Nem beszélve a hangszórók számára készült aranyozott csatlakozókról. Az erősítőn ráadásul egy aktív mélynyomó kimenet, egy YAMAHA termékekhez és előerősítőhöz készült dokkoló is található a kompozit videó kimenet mellett.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 151 mm
Mélység 387 mm
Tömeg 11,2 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  YM300e
Termékszám:  ARS700SI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05