Oldal frissítése

YAMAHA R-N301 ezüst

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

YAMAHA R-N301 ezüst

Sztereó vevő AirPlay funkcióval

A YAMAHA R-N301 sztereó erősítő egy kombinált vevő és hálózati audio lejátszó egy készülékben. A számítógépéről, az internetről, vagy a hálózati tárhelyről (NAS) történő zenelejátszás függőséget okozó szórakozás lesz.


YAMAHA R-N301
 

Egyszerű és elegáns design

A YAMAHA R-N301-et klasszikus, de pazar design jellemzi. Tökéletesen illik bármilyen modern élettérbe, melyet még magasabb szintre emel.


A Yamaha NP Controller alkalmazása

Töltse le a Yamaha NP Controller alkalmazást az intelligens eszközére, és használja a  YAMAHA R-N301-et kellő kényelem mellett. Streameljen, hallgasson internetes rádiót vagy a kedvenc dalait okostelefonjáról vagy tabletjéről. Az alkalmazás iOS és Android operációs rendszerekkel kompatibilis.

Alkalmazás Yamaha NP Controller
 

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 141 mm
Mélység 333 mm
Tömeg 6,95 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  YM300c2
Termékszám:  ARN301SI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10