Oldal frissítése

YAMAHA NP 31

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA NP 31

Oneszerű mobilitás, a polifónia 32 hang és nagyszerű hang gombok megoldásokat kínálnak mindazoknak, akik vágynak egy könnyű és elegáns zongora. Ő erőteljes sztereó hangrendszer kínál lélegzetelállító egyértelműség és mélységét hangot, míg az egyszerű működés tökéletesen alkalmas játékosok kezdők, akár gyermekek vagy felnőttek.

Vékony, könnyű és kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy a zongora, hogy velük, és játszani velük szinte bárhol. Alsó kulcsok kiegyensúlyozott Lépcsőzetes Soft Touch nehezebb tapintású, mint a magasabb kulcsokat, így ha játszani fogható az érzés játszik akusztikus zongorán. Fejlett digitális technológia, rendszer mintavételi hullámadat Memory tükrözi autentikus hang állítható hangminták hogy a játék megfelelően akcentus és nagyon hatékony erősítő és hangszerek adják a rendkívül magas minőségű hang kimenet. Tíz zongoradarabot használni őket, mint egy gyakorlati bemutató példákat szonikus lehetőségeit ezeket a kulcsokat, amelyek hajtott akár akkumulátor vagy hálózati adapter. A közmondásos hab a tortán az a mód automatikus kikapcsolása után 30 perccel, ami a gombok Yamaha NP 31 ökológiai jellege, és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát (ha be vannak eszköz).

tartozékok:

állvány

Műszaki adatok:

Alapvető információk:

Szám billentyűk: 76
Típus: Granded Soft Touch
Nyelv: English
Hangszórók: 2 x 6 W
Hangszóró méretei: 6 x 12 cm
Fogyasztás: 20 W

Hang funkciók:

Sound Generator: AWM sztereó mintavétel
Számú audio regiszterek: 10
 

Hatások és funkciók:

Állítható hatások: Reverb (4 fajta)

Jellemzők:

  • Dual / Layers
  • átültetés
  • hangolás
  • metronóm

pályák:

Száma demo dalok: 10

kapcsolat:

bemeneti tápfeszültség DC IN 12V
fejhallgató kimenet
Output fél pedál
MIDI IN / OUT

Tervezési eszközök:

Szélesség: 1244 mm
Magasság: 105 mm
Mélység: 259 mm
Súly: 5,7 kg

Kód:  YM912a2
Termékszám:  YNP31
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10