Oldal frissítése

YAMAHA HTR-4069 fekete

4,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA HTR-4069 fekete

Engedje el magát, és élvezze a legmagasabb minőségű hangot a legkülönbözőbb forrásokból. A HTR-4069 tartalmazza a Bluetooth funkciót, hogy egyszerűen élvezhető legyen a vezeték nélküli zenelejátszás okostelefonok és más eszközök segítségével. A Compressed Music Enhancer optimalizálja a Bluetooth hangátvitelnél a zene élénk,tiszta visszaadását. Ez a készülék támogatja a legújabb HDMI szabványokat, ennek köszönhetően a 4K 60 fps átviteli minőséget is. Teljes mértékben élvezheti a nagy felbontású videó minőséget 4K-ban, minőségromlás nélkül. Támogatja a HDCP 2.2 technológiát, amely teljes mértékben megfelel a legújabb szerzői jogi védelemnek a szabvány 4K videó átvitelnél.

Kiemelt jellemzők

  • Teljesen diszkrét konfigurációval és PLL áramkör a kiváló minőségű reprodukcióhoz
  • Burr-Brown D / A konverter 192 kHz / 24 bit az összes csatornán
  • Dekódolja a Dolby True HD és DTS-HD Master Audio térhangzást
  • WAV és FLAC 192 kHz / 24-bites és Apple Lossless formátumok lejátszása
  • Automatikus YPAO hangszóró optimalizálás
  • Tömörített hang javítása, párbeszédek kiemelése, hangerő egyensúlyának elősegítése
  • WiFi és Bluetooth streaming (DLNA) + AirPlay az iTunes-ból iPhone vagy iPad eszközökből 
  • 4K Ultra HD (4K60p (4:4:4)) HDCP2.2, HDR videó és BT.2020 pass-through támogatása
  • Hozzárendelhető erősítők két erősítős összeállításhoz, valamint hangszóró zónák támogatása

Energiával teli hang

Ez az exkluzív hangjavító technológia gazdagabb basszust ad, mint amit elvár a hangszóró méretéhez képest. Támogatja a 24 bites 192 kHz-es mintavételű hangokat, valamint a Dolby True HD és a DTS-HD Master Audio kodekeket. Ha mélysugárzót használ, javítja az alacsony tartományban a hangszóró dinamikáját, nemcsak az első hangszórókon, de fokozza a basszust a mélynyomón is. YPAO  (Yamaha parametrikus Acoustic Optimizer) elemzi a szoba akusztikáját és méri a különböző hangszóró jellemzőit, majd kalibrálja az audio paramétereket, hogy optimális hangzást érjünk el.

Kompatibilitás

Ez az AV vevő támogatja a különböző hálózati funkciókat, amelyek lehetővé teszik a hozzáférést több forrásból. Csatlakoztathatja az erősítőt  Mac vagy PC webböngésző-vezérlőjéhez és két módon is irányíthatja az internetes rádió és egyéb szolgáltatásokat, mint például a Pandora és a Spotify. Az AV Controller Applikáció segítségével vezérelheti az erősítőjét akár telefonról vagy tabletről is. (iTunes/Google Play alkalmazástárból letölthető). 

A szórakozás központja

Teljes mértékben élvezheti a nagy felbontású videó minőséget 3D-ben és 4K-ban, minőségromlás nélkül. Támogatja a HDCP 2.2 technológiát, amely maximálisan megfelel a legújabb szerzői jogi védelemnek a szabvány 4K videó átvitelnél. Élvezze a virtuális 5-csatornás surround hangzás kiváló hátsó virtuális hangzását. Az 5 HDMI  (4 bemenet és 1 kimenet) csatlakozóval és az ARC (Audio Return Channel) funkcióval valóban egyszerű lesz a kapcsolódás.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 161 mm
Mélység 327 mm
Tömeg 8,1 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  YM615a1h4
Termékszám:  AHTR4069BL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05