Oldal frissítése

YAMAHA HTR-4068 fekete

4,9 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA HTR-4068 fekete

Készítsen kiváló hangzás ötödik1kanálovým AV vevő YAMAHA HTR-4068 egy kimeneti 115 watt csatornánként. Előnye a rugalmasság a kapcsolat, a teljes felszerelés és pontos kivitelezés. Köszönhetően a technológia, WiFi és Bluetooth kész vezeték nélküli streaming, és magában foglalja a HDMI csatlakozó HDCP2.2. támogatja a 4K Ultra HD.


Főbb jellemzők:

  • WiFi és Bluetooth streaming
  • Támogatás a 4K Ultra HD kijelző
  • 3D-s feldolgozás
  • Dolby True HD és DTS-HD Master Audio
  • AirPlay lejátszásánál iTunes az iPhone vagy iPad

erőteljes hangzás

Vevő kezeli 4K és 3D képeket és alapkiépítésbenMásolásvédelem HDCP2.2, ami szükséges átviteli 4K video. Jelenleg 7 HDMI csatlakozó (6 bemenet és egy kimenet), beleértve az ARC (Audio Return Channel) az adatok küldésére és fogadására egyetlen kábelen keresztül. Ez kiküszöböli annak szükségességét, hogy összekötő több TV és a vevőkészülék kábeleket. A maximális zenehallgatáshoz vevő használatával elért kodekek Dolby True HD és DTS-HD Master Audio. Mindkét codec feldolgozott jel egy 24 bites színmélységű és 192kHz mértéken.Továbbá, a rendszer visszhang YPAO elemzések teremakusztikában és hangszóró jellemzőit, majd kalibrálja az optimális hangzás.Az eredmény egy minőségi azonos stúdióban.

Internetes rádió hallgatásához

WiFi modul biztosítja a kapcsolatot a router, így vezeték nélkül zenét hallgatni az okostelefonon, tablet PC vagy NAS. Hallgatni internetes rádiót vagy a zenét a népszerű internetes szolgáltatások, mint a Spotify, a Pandora vagy JUKE. Abban az esetben, ha nincs router, szolgálja a vezeték nélküli közvetlen streaming a mobil eszközök. AirPlay vezeték nélkül zenét az iTunes-t Mac, PC, iPhone, iPod vagy iPad. Letöltés AV Controller alkalmazás (iOS, Android) és a vevő működik amellett, hogy a távirányító és a mobil eszközön. Zene átvitele a mobil eszközön, akkor is használhatja a Bluetooth technológiát.

Műszaki adatok:

Csatornák száma:
5.1

audio:
Dolby True HD
DTS-HD Master Audio
Yamaha Compressed Music Enhancer
Virtual CINEMA DSP
Virtual Cinema Front
YPAO optimalizálás
Tuner FM, AM
Bluetooth
WiFi

Digitális áramkörök:
24-bit / 192 kHz D / A konverterek minden csatornán

felület:
6 x HDMI bemenet
1 x HDMI kimenet
1 x Ethernet

súly:
8,1 kg

Paraméterek

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 161 mm
Mélység 327 mm
Tömeg 8,1 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  YM615a1h1
Termékszám:  130212154555
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05