Oldal frissítése

YAMAHA HTR-3069 fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA HTR-3069 fekete

 

Hagyja, hogy a legkülönbözőbb forrásokból lejátszott csúcsminőségű hang betöltse a nappaliját! A rádióerősítő előnyei közé sorolható a csatlakozási rugalmasság, a széleskörű felszereltség és a pontos kivitelezés. A Wifi és a Bluetooth technológiáknak köszönhetően készen áll a vezeték nélküli streamelésre, továbbá támogatja a 4K Ultra HD-t a 4K60p (4:4:4) szabvány szerint, a HDCP 2.2-t, a HDR és a BT.2020 pass through-t. 

 

Főbb jellemzői

  • A rádióerősítő teljesen diszkrét konfigurációja és PLL áramkör a kiváló minőségű hangvisszaadás érdekében
  • Burr-Brown D / A átalakító 192 kHz / 24 bit minden csatorna esetében
  • Dekódolja a Dolby True HD és DTS-HD Master Audio térbeli hangzást 
  • WAV és FLAC 192 kHz / 24-bit, valamint Apple Lossless audiofájlok lejátszása
  • A hangszórók automatikus beállítása YPAO optimalizációval
  • Tömörített audio javítására szolgáló funkció, párbeszédek javítása, hangerőegyensúly
  • Bluetooth a vezeték nélküli streamelés érdekében
  • Támogatja a 4K Ultra HD-t (4K60p (4: 4: 4)) a HDCP2.2 -t, a HDR Video-t és a BT.2020 pass through-t

Erőteljes hangzás

A rádióerősítő a Dolby True HD és a DTS-HD Master Audio kodekek használatának köszönhetően maximális hangminőséget biztosít. Mindkét kodek 24 bites jelet 192kHz mintavételi sebesség mellett dolgoz fel. Ezen felül a YPAO hangoptimalizáló rendszer elemzi a terem akusztikáját és a hangszórók jellemzőit, majd kalibrációt végez az optimális hangzás érdekében. Az eredmény a stúdióminőségű hangzás. 

 

Bármilyen körülmények között

A Bluetooth interfész biztosítja az okostelefonjával vagy tabletjével való kapcsolatteremtést, melynek köszönhetően streamelheti kedvenc zenéit. A Yamaha Compressed Music Enhancer technológia biztosítja a kiváló minőségű hangzást. Ha csak 2 hangszóróval rendelkezik, a Virtual Cinema DSP technológia 5 csatornás hangot hoz létre, ha azonban több hangszórója is van, a Virtual Cinema Front technológiának köszönhetően még magasabb szintű hangzásélményt élvezhet. 

 

Szórakoztató központ

A rádióerősítő 4K és 3D képeket is kezel, HDCP2.2 másolásvédelmi szabvánnyal van ellátva, amely a 4K videó átviteléhez szükséges. 5HDMI csatlakozó áll rendelkezésre (4 bemeneti és 1 kimeneti), beleértve az ARC-t (Audio Return Channel), mely az adatok küldésére és fogadására szolgál egyetlen kábel segítségével. Így nem szükséges a televíziót és a rádióerősítőt több kábellel összekötni. 

 

 

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 151 mm
Mélység 315 mm
Tömeg 7,4 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  YM615a1h
Termékszám:  AHTR3069BL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05