Oldal frissítése

YAMAHA A-S701 ezüst

284 990 Ft

YAMAHA A-S701 ezüst

Az AS-Sxx1 sorozat a ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) koncepción alapuló különleges kialakítást alkalmaz a hűséges hangvisszaadás érdekében. A közvetlen és rövid hangút szimmetrikus a bal és a jobb csatornára, így minimálisra csökkentve a keletkező hang torzulását vagy az átviteli zajból származó zavaró hatásokat. Az ART (Anti-Resonance and Tough) merev talp masszív középső rúddal nagy merevségű támasztékot biztosít, és hatékonyan csillapítja a rezgéseket. A mérnökök gondosan átgondolt tervezése, az alkatrészek legszigorúbb kiválasztása és precíz kivitelezése tiszta hangzást eredményezett. A hang így megmarad eredeti "nyerseségében", és a gazdag erősítés ellenére a lehető legközelebb áll az eredeti forráshoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Gazdag erősítés torzítás nélkül
  • Speciális kialakítás a stabil paraméterek érdekében
  • Megbízható alkatrészek hosszú élettartammal
  • Könnyű kezelhetőség és hangbeállítás
  • Különféle csatlakozók az összes audioeszköz kiszolgálására
  • A hangszórók és az RCA csatlakozók aranyozottak

Zene füleidnek

Alacsony hangerőn az alacsony és magas frekvenciájú hangok természetszerűleg elvesznek. Ha nem tetszik az autentikusan reprodukált hangzás, és nem felel meg az érzékenységednek, nincs is könnyebb, mint a hangzás korrigálása. Az előlapon a hangerőszabályzó és a forrásváltás dominál, de emellett analóg vezérlők is találhatók a hangszíntartomány finomhangolásához a saját elvárásaidhoz. Új analóg Loudness hangerőszabályzóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a kívánt hangerőhatás beállítását az elektronikus hangerőszabályzón keresztül. A beállítás ellentéte a Pure Direct gomb, ahol a jel a legrövidebb úton jut el a bemenetről a kimenetre, azaz mindenféle beállítás nélkül. A legkisebb mozgatható vezérlővel egy hangszórópár között lehet váltani, illetve egyszerre mindkét hangszóróból lehet hangot lejátszani.

A csatlakozók fontosak

A bemeneti és kimeneti csatlakozók teljes készletével az erősítő minden elképzelhető hanglejátszó eszközhöz használható. A minőség kompromisszummentes átvitel alapja minden bizonnyal a digitális bemenetek (optikai vagy koax), amelyek a hangot játékkonzolokról, Full HD videolejátszókról vagy közvetlenül a TV-ről juttatják el az erősítőhöz. Ezenkívül 6 analóg bemenettel rendelkezik minden más elektronika, például CD-lejátszó, tuner, zseblejátszó stb. számára. Az erősítőhöz MM átvitellel rendelkező lemezjátszót is csatlakoztathatsz. Élvezd a fonográffelvételek hallgatását a legmodernebb technológiával rendelkező erősítőn.

Adatok és specifikációk:

Minimális RMS kimeneti teljesítmény (8 ohm, 20 Hz-20 kHz):
100 W + 100 W (0,019% THD)

Maximális kimeneti teljesítmény (4 ohm, 1 kHz, 0,7% THD):
160 W + 160 W

Maximális dinamikus teljesítmény/csatorna ( 8/6/4/2 ohm):
140 / 170 / 220 / 290 W

Csillapítási tényező:<
240

Csatlakozók:
Digitális bemenet (optikai / koaxiális)
8× analóg bemenet
2× analóg kimenet
Subwoofer kimenet
USB DC kimenet
Méret:
435 x 151 x 387 mm

Tömeg: 11,2 kg


Paraméterek

Jellemző

Csatornák száma 2.0
Teljesítmény csatornánként 160 W
Impedancia 4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm

Bemenetek

Phono (lemezjátszó) 1 ×
RCA/Cinch 5 ×
USB 1 ×

Kimenetek

RCA/Cinch 2 ×
Hangfal kimenet 2 ×
Fejhallgató csatlakozó 1 ×
2. zóna (hangfal kimenet) 2 ×

Funkciók

Távirányító igen
Kijelző Nem

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 151 mm
Mélység 387 mm
Tömeg 11,2 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  YM301c2
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  AAS701SI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20