Oldal frissítése

YALE Safe mini YSV/170/DB2/P rózsaszínű

16 490 Ft

YALE Safe mini YSV/170/DB2/P rózsaszínű

Megbízható és nem túlságosan drága megoldást keresel kevés pénz, dokumentumok vagy értéktárgyak megőrzéséhez? Hogyha igen, akkor a széf a tökéletes választás. A(z) YALE Safe mini YSV/170/DB2/P rózsaszínű biztonsági láda főként sokoldalúsága miatt közkedvelt. Ezenkívül biztonságban tartja a különféle méretű és jellegű tárgyakat. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb árucikk a(z) YALE Safe mini YSV/170/DB2/P rózsaszínű otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas dokumentumokat. A biztonság fokozása érdekében falba és padlóra kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a burkolata és a zárja nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kiegyenlíti az alacsonyabb vételár, valamint ez semmiféleképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása elektronikus zárral történik, amelyen elég beütnöd a kódot. A(z) YALE Safe mini YSV/170/DB2/P rózsaszínű széf rózsaszín színkivitelű. A minőségi és effektív védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) YALE Safe mini YSV/170/DB2/P rózsaszínű legfőbb paraméterei

  • Az otthoni széf egyszerű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • A biztonsági láda számtalan felhasználási lehetőséget kínál
  • A(z) YALE Safe mini YSV/170/DB2/P rózsaszínű széf bezárása és kinyitása elektronikus zár segítségével történik
  • A(z) falba és padlóra való telepítéshez lyukakat is előkészítettek a felületén

A(z) YALE Safe mini YSV/170/DB2/P rózsaszínű széf további jellemzői

Vásárlás előtt érdemes tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit nézve a(z) YALE Safe mini YSV/170/DB2/P rózsaszínű a kicsi széfek kategóriájába tartozik. Ennek a modelltípusnak a külső méretei 17 × 23 × 17 cm. Belső méretei pedig 16 × 22 × 11 cm. A(z) YALE által gyártott széf súlya 2,3 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a borítás határozza meg. Ez az adat elsődlegesen olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés.

Paraméterek

Kapcsolódás

Tápellátás Elemes

Tulajdonságok

Trezor típusa Biztonsági láda, Otthoni trezor
Rögzítés Falba, Padlóra
Zár Elektronický na kód

Külső méretek

Külső magasság 17 cm
Külső mélység 17 cm
Külső szélesség 23 cm
Tömeg 2,3 kg

Belső méretek

Belső magasság 16 cm
Belső szélesség 22 cm
Belső mélység 11 cm

Szín

Szín Rózsaszín
Kód:  YALsej06
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  YSV/170/DB2/P
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05