Oldal frissítése

YALE Safe Guest Small YSG/200/DB2

25 690 Ft

YALE Safe Guest Small YSG/200/DB2

Megbízható, de nem túl drága megoldást keresel értéktárgyak, dokumentumok vagy kevés pénz megőrzéséhez? Amennyiben igen, akkor a széf a megfelelő választás. A(z) YALE Safe Guest Small YSG/200/DB2 biztonsági láda főleg sokoldalúsága miatt népszerű. Ezenkívül biztonságban tartja a különféle méretű és jellegű tárgyakat. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb termék a(z) YALE Safe Guest Small YSG/200/DB2 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne az értéktárgyakat, a készpénzt és a bizalmas dokumentumokat. Méretei révén a(z) YALE szállodai széf ékszerek, úti okmányok és készpénz tárolására alkalmas. A feledékeny vendégeknek biztosan tetszeni fog az az opció, hogy kinyitható egy speciális kulccsal, amelyet elkérhetnek a recepción. A fokozottabb biztonság érdekében falba, padlóra és bútorra kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja a kedvezőbb vételár, illetve ez semmiképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása elektronikus zárral történik, amelyen elegendő beütnöd a kódot. A(z) YALE Safe Guest Small YSG/200/DB2 széf fekete színkivitelű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) YALE Safe Guest Small YSG/200/DB2 főbb pozitívumai

  • Az otthoni széf egyszerű kezelhetősége és kompaktsága miatt népszerű
  • A biztonsági láda számtalan felhasználási lehetőséget kínál
  • A szállodai széf egyszerűen kezelhető
  • A(z) YALE Safe Guest Small YSG/200/DB2 széf kinyitása elektronikus zárral zajlik
  • A(z) falba, padlóra és bútorra való telepítéshez lyukak is elő vannak készítve a felületén

A(z) YALE Safe Guest Small YSG/200/DB2 széf egyéb paraméterei

Vásárlás előtt célszerű tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit tekintve a(z) YALE Safe Guest Small YSG/200/DB2 a kisebb széfek kategóriájába tartozik. Ennek a modellvariánsnak a külső méretei 20 × 31 × 20 cm. Belső méretei pedig 19,5 × 30,7 × 15 cm. A(z) YALE által gyártott széf súlya 3 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a burkolat határozza meg. Ez a paraméter mindenekelőtt olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés.

Paraméterek

Kapcsolódás

Tápellátás Elemes

Tulajdonságok

Trezor típusa Biztonsági láda, Otthoni trezor, Szállodai széf
Rögzítés Falba, Padlóra, Bútorra
Zár Elektronický na kód

Külső méretek

Külső magasság 20 cm
Külső mélység 20 cm
Külső szélesség 31 cm
Tömeg 3 kg

Belső méretek

Belső magasság 19,5 cm
Belső szélesség 30,7 cm
Belső mélység 15 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  YALsej01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  YSG/200/DB2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15