Oldal frissítése

YALE Safe Guest Laptop YLG / 200 / DB1

4,7 12 értékelés
30 990 Ft

YALE Safe Guest Laptop YLG / 200 / DB1

Megbízható és nem drága megoldást keresel értéktárgyak, dokumentumok vagy kevés pénz megőrzéséhez? Akkor a széf a tökéletes választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb árucikk a(z) YALE Safe Guest Laptop YLG / 200 / DB1 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas dokumentumokat. A lehető legnagyobb biztonság érdekében falba kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a burkolata és a zárja nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja a kedvezőbb vételár, illetve ez semmiféleképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elég bepötyögnöd a kódot. Az LCD kijelző fokozza a felhasználói kényelmet. Az egyrétegű falszerkezet megakadályozza az oldalról történő behatolást a széfbe. A(z) YALE Safe Guest Laptop YLG / 200 / DB1 széf fekete színkivitelű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) YALE Safe Guest Laptop YLG / 200 / DB1 kulcsfontosságú tulajdonságai

  • Az otthoni széf kompaktsága és könnyű kezelhetősége miatt népszerű
  • A(z) YALE Safe Guest Laptop YLG / 200 / DB1 széf kinyitása és bezárása elektronikus zárral zajlik
  • Egyrétegű konstrukcióval rendelkezik
  • A(z) falba történő telepítéshez lyukak is elő vannak készítve rajta
  • Térfogata: 24 l

A(z) YALE Safe Guest Laptop YLG / 200 / DB1 széf egyéb jellemzői

Vásárlás előtt célszerű tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei alapján a(z) YALE Safe Guest Laptop YLG / 200 / DB1 a kicsi széfek közé sorolható. Ennek a modellnek a külső méretei 20 × 43 × 35 cm. Belső méretei pedig 19,7 × 42,7 × 28,7 cm. A(z) YALE által gyártott széf tömege 11 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű biztonságot nyújt. Ezt inkább a védőburkolat határozza meg. Ez a paraméter elsődlegesen olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés. A különféle tárgyak raktározásához 24 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Működés Önállóan
Használat Biztonsági rendszer

Kapcsolódás

Tápellátás Elemes

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Falba
Köpeny Egyrétegű
Űrtartalom 24 l
Zár Elektronický na kód
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli
További tulajdonságok Kijelző

Külső méretek

Külső magasság 20 cm
Külső mélység 35 cm
Külső szélesség 43 cm
Tömeg 11 kg

Belső méretek

Belső magasság 19,7 cm
Belső szélesség 42,7 cm
Belső mélység 28,7 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  ASAB153
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AA000644
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15