Oldal frissítése

Yale Maximum Security Professional YSEM/520/EG1

5 2 értékelés
123 190 Ft

Yale Maximum Security Professional YSEM/520/EG1

Megbízható, de nem túl drága megoldást keresel értéktárgyak, dokumentumok vagy kevés pénz megőrzéséhez? Hogyha igen, akkor a széf a tökéletes választás. Ebben a kategóriában az egyik legkeresettebb termék a(z) Yale Maximum Security Professional YSEM/520/EG1 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas dokumentumokat. A biztonság növelése érdekében falba kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja az alacsonyabb vételár, valamint ez semmiféleképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása elektronikus zárral történik, amelyen elég beütnöd a kódot. Az integrált LCD kijelző növeli a felhasználó kényelmét. Az egyrétegű falszerkezet meggátolja az oldalról történő behatolást a széfbe. A(z) Yale Maximum Security Professional YSEM/520/EG1 széf antracit színkivitelű. A minőségi és effektív védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) Yale Maximum Security Professional YSEM/520/EG1 kulcsfontosságú paraméterei

  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • A(z) Yale Maximum Security Professional YSEM/520/EG1 széf kinyitása elektronikus zár segítségével zajlik
  • Egyrétegű konstrukcióval rendelkezik
  • A(z) falba történő telepítéshez lyukakat is fúrtak a felületére
  • Térfogata: 49,8 l

A(z) Yale Maximum Security Professional YSEM/520/EG1 széf további paraméterei

Vásárlás előtt célravezető tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit tekintve a(z) Yale Maximum Security Professional YSEM/520/EG1 a közepes széfek kategóriájába tartozik. Ennek a modellváltozatnak a külső méretei 52 × 35 × 36 cm. Belső méretei pedig 51 × 33,7 × 29 cm. A(z) YALE által készített széf súlya 28 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a burkolat határozza meg. Ez az adat elsődlegesen olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés. A különféle tárgyak raktározásához 49,8 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Falba
Köpeny Egyrétegű
Űrtartalom 49,8 l
Zár Elektronický na kód
További tulajdonságok Kijelző

Külső méretek

Külső magasság 52 cm
Külső mélység 36 cm
Külső szélesség 35 cm
Tömeg 28 kg

Belső méretek

Belső magasság 51 cm
Belső szélesség 33,7 cm
Belső mélység 29 cm

Szín

Szín Antracit
Kód:  YALE19101
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AA001360
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10