Oldal frissítése

Yale Maximum Security Laptop YLEM/200/EG1

5 2 értékelés
92 990 Ft

Yale Maximum Security Laptop YLEM/200/EG1

Megbízható, de nem túl drága megoldást keresel értéktárgyak, dokumentumok vagy kevés pénz megőrzéséhez? Akkor a széf a megfelelő választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb termék a(z) Yale Maximum Security Laptop YLEM/200/EG1 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas dokumentumokat. A nagyobb biztonság érdekében falba kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban ellensúlyozza a kedvezőbb vételár, valamint ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása és bezárása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elég bepötyögnöd a kódot. A beépített LCD kijelző növeli a felhasználói komfortot. A(z) Yale Maximum Security Laptop YLEM/200/EG1 széf antracit színkivitelű. A minőségi és effektív védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) Yale Maximum Security Laptop YLEM/200/EG1 legfontosabb pozitívumai

  • Az otthoni széf egyszerű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • A(z) Yale Maximum Security Laptop YLEM/200/EG1 széf bezárása elektronikus zár segítségével zajlik
  • A(z) falba való telepítéshez lyukakat is fúrtak a felületére
  • Űrtartalom: 24,8 l

A(z) Yale Maximum Security Laptop YLEM/200/EG1 széf további jellemzői

Vásárlás előtt érdemes tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei révén a(z) Yale Maximum Security Laptop YLEM/200/EG1 a kis széfek közé tartozik. Ennek a modellváltozatnak a külső méretei 20 × 48 × 35 cm. Belső méretei pedig 19 × 46,7 × 28 cm. A(z) YALE márkájú széf tömege 18 kg, ami nincs hatással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a borítás határozza meg. Ez az adat elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés. A különféle tárgyak tárolásához 24,8 l térfogatú helyet kínál.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Falba
Űrtartalom 24,8 l
Zár Elektronický na kód
További tulajdonságok Kijelző

Külső méretek

Külső magasság 20 cm
Külső mélység 35 cm
Külső szélesség 48 cm
Tömeg 18 kg

Belső méretek

Belső magasság 19 cm
Belső szélesség 46,7 cm
Belső mélység 28 cm

Szín

Szín Antracit
Kód:  YALE19102
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AA001357
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20