Oldal frissítése

Yale Maximum Security Home YSEM/250/EG1

5 1 értékelés
86 990 Ft

Yale Maximum Security Home YSEM/250/EG1

Megbízható és nem drága megoldást keresel értéktárgyak, dokumentumok vagy kevés pénz megőrzéséhez? Hogyha igen, akkor a széf a tökéletes választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb árucikk a(z) Yale Maximum Security Home YSEM/250/EG1 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas iratokat. A biztonság növelése érdekében falba kell rögzíteni. A széf abban tér el a trezortól, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban ellensúlyozza az alacsonyabb vételár, valamint ez semmiféleképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása elektronikus zárral történik, amelyen elegendő beütnöd a kódot. Az integrált LCD kijelző fokozza a felhasználói kényelmet. A(z) Yale Maximum Security Home YSEM/250/EG1 széf antracit színű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) Yale Maximum Security Home YSEM/250/EG1 legfőbb pozitívumai

  • Az otthoni széf egyszerű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • A(z) Yale Maximum Security Home YSEM/250/EG1 széf bezárása elektronikus zárral zajlik
  • A(z) falba történő telepítéshez lyukakat is fúrtak a felületére
  • Űrtartalom: 18,6 l

A(z) Yale Maximum Security Home YSEM/250/EG1 széf méretei

Vásárlás előtt érdemes tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei alapján a(z) Yale Maximum Security Home YSEM/250/EG1 a közepes széfek közé sorolható. Ennek a modellvariánsnak a külső méretei 35 × 35 × 30 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 24 × 33,7 × 23 cm. A(z) YALE által tervezett széf súlya 15,7 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a védőborítás határozza meg. Ez a paraméter elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés. A tárgyak raktározásához 18,6 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Falba
Űrtartalom 18,6 l
Zár Elektronický na kód
További tulajdonságok Kijelző

Külső méretek

Külső magasság 35 cm
Külső mélység 30 cm
Külső szélesség 35 cm
Tömeg 15,7 kg

Belső méretek

Belső magasság 24 cm
Belső szélesség 33,7 cm
Belső mélység 23 cm

Szín

Szín Antracit
Kód:  YALE19099
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AA001358
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10