Oldal frissítése

YALE Maximum Security Fingerprint Safe Laptop

107 990 Ft

YALE Maximum Security Fingerprint Safe Laptop

Megbízható, de nem túl drága megoldást keresel kevés pénz, értéktárgyak vagy dokumentumok megőrzéséhez? Hogyha igen, akkor a széf a tökéletes választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb termék a(z) YALE Maximum Security Fingerprint Safe Laptop otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne az értéktárgyakat, a készpénzt és a bizalmas iratokat. A biztonság fokozása érdekében falra kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban ellensúlyozza az alacsonyabb vételár, valamint ez semmiféleképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. A választást a biztonsági osztály is megkönnyíti, ami ennél a modellnél 0. Bezárása és kinyitása elektronikus zárral történik, amelyen elég beütnöd a kódot. A(z) YALE Maximum Security Fingerprint Safe Laptop széf fekete színkivitelű. A minőségi védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) YALE Maximum Security Fingerprint Safe Laptop kulcsfontosságú jellemzői

  • Az otthoni széf egyszerű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • Biztonsági osztály: 0
  • A(z) YALE Maximum Security Fingerprint Safe Laptop széf kinyitása elektronikus zárral zajlik
  • A(z) falra való telepítéshez lyukak is elő vannak készítve rajta
  • A széf űrtartalma: 24,8 l

A(z) YALE Maximum Security Fingerprint Safe Laptop széf további jellemzői

Vásárlás előtt célravezető tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit nézve a(z) YALE Maximum Security Fingerprint Safe Laptop a kis széfek osztályába tartozik. Ennek a modellváltozatnak a külső méretei 20 × 48 × 35 cm. Belső méretei pedig 19 × 47 × 28 cm. A(z) YALE által tervezett széf tömege 18 kg, ami nincs hatással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a burkolat határozza meg. Ez a paraméter mindenekelőtt olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés. A tárgyak megőrzéséhez 24,8 l térfogatú helyet kínál.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés falra
Biztonsági osztály 0
Űrtartalom 24,8 l
Zár Elektronický na kód
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli

Külső méretek

Külső magasság 20 cm
Külső mélység 35 cm
Külső szélesség 48 cm
Tömeg 18 kg

Belső méretek

Belső magasság 19 cm
Belső szélesség 47 cm
Belső mélység 28 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  ASAB274
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AA001427
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10