Oldal frissítése

Yale High Security Office YSEB/400/EB1

64 290 Ft

Yale High Security Office YSEB/400/EB1

Megbízható és nem drága megoldást keresel dokumentumok, kevés pénz vagy értéktárgyak megőrzéséhez? Ha igen, akkor a széf a helyes választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb termék a(z) Yale High Security Office YSEB/400/EB1 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, a bizalmas dokumentumokat és az értéktárgyakat. A nagyobb biztonság érdekében falba kell rögzíteni. A széf abban tér el a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kiegyenlíti az alacsonyabb vételár, illetve ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása és bezárása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elegendő beütnöd a kódot. Az LCD kijelző növeli a felhasználói komfortot. Az egyrétegű falszerkezet megakadályozza az oldalról történő behatolást a széfbe. A(z) Yale High Security Office YSEB/400/EB1 széf fekete színű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) Yale High Security Office YSEB/400/EB1 főbb paraméterei

  • Az otthoni széf kompaktsága és könnyű kezelhetősége miatt népszerű
  • A(z) Yale High Security Office YSEB/400/EB1 széf kinyitása elektronikus zárral valósul meg
  • Egyrétegű felépítéssel rendelkezik
  • A(z) falba történő telepítéshez lyukakat is fúrtak rá
  • A széf űrtartalma: 38,5 l

A(z) Yale High Security Office YSEB/400/EB1 széf egyéb jellemzői

Vásárlás előtt célszerű tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei szempontjából a(z) Yale High Security Office YSEB/400/EB1 a közepes széfek közé tartozik. Ennek a modellváltozatnak a külső méretei 40 × 35 × 34 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 39,2 × 34,5 × 28,5 cm. A(z) YALE által gyártott széf súlya 17 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a burkolat határozza meg. Ez a paraméter mindenekelőtt olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés. A tárgyak tárolásához 38,5 l térfogatú helyet kínál.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Falba
Köpeny Egyrétegű
Űrtartalom 38,5 l
Zár Elektronický na kód
További tulajdonságok Kijelző

Külső méretek

Külső magasság 40 cm
Külső mélység 34 cm
Külső szélesség 35 cm
Tömeg 17 kg

Belső méretek

Belső magasság 39,2 cm
Belső szélesség 34,5 cm
Belső mélység 28,5 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  YALE19096
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AA001356
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05