Oldal frissítése

Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1

59 990 Ft

Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1

Megbízható és nem túlságosan drága megoldást keresel értéktárgyak, kevés pénz vagy dokumentumok megőrzéséhez? Ha igen, akkor a széf a tökéletes választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb termék a(z) Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne az értéktárgyakat, a készpénzt és a bizalmas iratokat. A biztonság fokozása érdekében falba kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja a kedvezőbb vételár, valamint ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása és kinyitása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elég beütnöd a kódot. A beépített LCD kijelző fokozza a felhasználó kényelmét. Az egyrétegű falszerkezet elejét veszi az oldalról történő behatolásnak a széfbe. A(z) Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1 széf fekete színű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1 alapvető paraméterei

  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt népszerű
  • A(z) Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1 széf bezárása és kinyitása elektronikus zár segítségével zajlik
  • Egyrétegű konstrukcióval bír
  • A(z) falba történő telepítéshez lyukakat is fúrtak rá
  • Űrtartalom: 26,9 l

A(z) Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1 széf további paraméterei

Vásárlás előtt célszerű tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit nézve a(z) Yale High Security Laptop YLEB/200/EB1 a kisebb széfek kategóriájába tartozik. Ennek a típusnak a külső méretei 20 × 48 × 35 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 19,2 × 47,5 × 29,5 cm. A(z) YALE márkájú széf tömege 13,7 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a borítás határozza meg. Ez az adat elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés. A különféle tárgyak raktározásához 26,9 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Falba
Köpeny Egyrétegű
Űrtartalom 26,9 l
Zár Elektronický na kód
További tulajdonságok Kijelző

Külső méretek

Külső magasság 20 cm
Külső mélység 35 cm
Külső szélesség 48 cm
Tömeg 13,7 kg

Belső méretek

Belső magasság 19,2 cm
Belső szélesség 47,5 cm
Belső mélység 29,5 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  YALE19098
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AA001353
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15