Oldal frissítése

Yale High Security Home YSEB/250/EB1

4,5 4 értékelés
59 990 Ft

Yale High Security Home YSEB/250/EB1

Megbízható és nem túlságosan drága megoldást keresel értéktárgyak, kevés pénz vagy dokumentumok megőrzéséhez? Ha igen, akkor a széf a megfelelő választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb árucikk a(z) Yale High Security Home YSEB/250/EB1 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne az értéktárgyakat, a készpénzt és a bizalmas dokumentumokat. A biztonság fokozása érdekében falba kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban ellensúlyozza a kedvezőbb vételár, illetve ez semmiféleképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elegendő beütnöd a kódot. A beépített LCD kijelző fokozza a felhasználó kényelmét. Az egyrétegű falszerkezet meggátolja az oldalról történő behatolást a széfbe. A(z) Yale High Security Home YSEB/250/EB1 széf fekete színkivitelű. A minőségi védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) Yale High Security Home YSEB/250/EB1 legfontosabb előnyei

  • Az otthoni széf kompaktsága és könnyű kezelhetősége miatt népszerű
  • A(z) Yale High Security Home YSEB/250/EB1 széf kinyitása és bezárása elektronikus zárral valósul meg
  • Egyrétegű konstrukcióval rendelkezik
  • A(z) falba történő telepítéshez lyukakat is fúrtak a felületére
  • Térfogata: 20 l

A(z) Yale High Security Home YSEB/250/EB1 széf egyéb paraméterei

Vásárlás előtt célszerű tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei révén a(z) Yale High Security Home YSEB/250/EB1 a közepes széfek közé sorolható. Ennek a típusnak a külső méretei 25 × 35 × 30 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 24,2 × 34,5 × 24,5 cm. A(z) YALE által készített széf súlya 12,1 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű biztonságot nyújt. Ezt inkább a borítás határozza meg. Ez a paraméter elsődlegesen olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés. A különféle tárgyak raktározásához 20 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Falba
Köpeny Egyrétegű
Űrtartalom 20 l
Zár Elektronický na kód
További tulajdonságok Kijelző

Külső méretek

Külső magasság 25 cm
Külső mélység 30 cm
Külső szélesség 35 cm
Tömeg 12,1 kg

Belső méretek

Belső magasság 24,2 cm
Belső szélesség 34,5 cm
Belső mélység 24,5 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  YALE19095
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AA001355
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05