Oldal frissítése

YALE High Security Fingerprint Safe Office

5 2 értékelés
92 990 Ft

YALE High Security Fingerprint Safe Office

Megbízható és olcsó megoldást keresel kevés pénz, értéktárgyak vagy dokumentumok megőrzéséhez? Amennyiben igen, akkor a széf a megfelelő választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb termék a(z) YALE High Security Fingerprint Safe Office otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas iratokat. A nagyobb biztonság érdekében falra kell rögzíteni. A széf abban tér el a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban ellensúlyozza a kedvezőbb vételár, valamint ez semmiképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. A választást az is megkönnyíti, hogy melyik biztonsági osztályba tartozik, ami ennél a modellnél 0. Bezárása mechanikus forgózár segítségével történik, amelyet elég elforgatnod. A(z) YALE High Security Fingerprint Safe Office széf fekete színkivitelű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) YALE High Security Fingerprint Safe Office alapvető jellemzői

  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • A következő biztonsági osztályba tartozik: 0
  • A(z) YALE High Security Fingerprint Safe Office széf bezárása és kinyitása mechanikus forgózár segítségével zajlik
  • A(z) falra történő telepítéshez lyukakat is fúrtak rá
  • Térfogata: 26,9 l

A(z) YALE High Security Fingerprint Safe Office széf egyéb jellemzői

Vásárlás előtt lényeges tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit tekintve a(z) YALE High Security Fingerprint Safe Office a közepes széfek csoportjába tartozik. Ennek a modellváltozatnak a külső méretei 40 × 35 × 34 cm. Belső méretei pedig 39 × 34,5 × 28,5 cm. A(z) YALE márkájú széf súlya 17 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a burkolat határozza meg. Ez a paraméter elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés. A különféle tárgyak tárolásához 26,9 l térfogatú helyet kínál.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés falra
Biztonsági osztály 0
Űrtartalom 26,9 l
Zár Mechanikus
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli

Külső méretek

Külső magasság 40 cm
Külső mélység 34 cm
Külső szélesség 35 cm
Tömeg 17 kg

Belső méretek

Belső magasság 39 cm
Belső szélesség 34,5 cm
Belső mélység 28,5 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  ASAB278
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AA001426
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05