Oldal frissítése

Yale High Security Compact YSEB/200/EB1

5 2 értékelés
52 990 Ft

Yale High Security Compact YSEB/200/EB1

Megbízható, de nem túl drága megoldást keresel kevés pénz, értéktárgyak vagy dokumentumok megőrzéséhez? Hogyha igen, akkor a széf az ideális választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb árucikk a(z) Yale High Security Compact YSEB/200/EB1 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne az értéktárgyakat, a készpénzt és a bizalmas iratokat. A lehető legnagyobb biztonság érdekében falba kell rögzíteni. A széf abban tér el a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kiegyenlíti az alacsonyabb vételár, valamint ez semmiképp sem jelenti azt, hogy aggodalmaskodnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elég beütnöd a kódot. A beépített LCD kijelző fokozza a felhasználói kényelmet. Az egyrétegű falszerkezet meggátolja az oldalról történő behatolást a széfbe. A(z) Yale High Security Compact YSEB/200/EB1 széf fekete színű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) Yale High Security Compact YSEB/200/EB1 főbb előnyei

  • Az otthoni széf kompaktsága és könnyű kezelhetősége miatt népszerű
  • A(z) Yale High Security Compact YSEB/200/EB1 széf bezárása és kinyitása elektronikus zárral történik
  • Egyrétegű szerkezettel bír
  • A(z) falba való telepítéshez lyukak is elő vannak készítve a felületén
  • Űrtartalom: 9,6 l

A(z) Yale High Security Compact YSEB/200/EB1 széf egyéb jellemzői

Vásárlás előtt érdemes tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit tekintve a(z) Yale High Security Compact YSEB/200/EB1 a kicsi széfek közé tartozik. Ennek a modellvariánsnak a külső méretei 20 × 30 × 20 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 19,2 × 34,5 × 14,5 cm. A(z) YALE által megalkotott széf tömege 8,5 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű biztonságot nyújt. Ezt inkább a védőburkolat határozza meg. Ez a paraméter elsődlegesen olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés. A tárgyak tárolásához 9,6 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Falba
Köpeny Egyrétegű
Űrtartalom 9,6 l
Zár Elektronický na kód
További tulajdonságok Kijelző

Külső méretek

Külső magasság 20 cm
Külső mélység 20 cm
Külső szélesség 30 cm
Tömeg 8,5 kg

Belső méretek

Belső magasság 19,2 cm
Belső szélesség 34,5 cm
Belső mélység 14,5 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  YALE19097
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AA001354
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20