Oldal frissítése

YALE Fire Safe Professional YFM/520/FG2

4,5 2 értékelés
169 990 Ft

YALE Fire Safe Professional YFM/520/FG2

Megbízható, de nem túl drága megoldást keresel kevés pénz, értéktárgyak vagy dokumentumok megőrzéséhez? Hogyha igen, akkor a széf a jó választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb árucikk a(z) YALE Fire Safe Professional YFM/520/FG2 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas dokumentumokat. Szabadon elhelyezheted a helyiségben, mivelhogy nem igényel rögzítést. Így nem kell küszködnöd a fúrással. A széf abban tér el a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban ellensúlyozza a kedvezőbb vételár, valamint ez semmiképp sem jelenti azt, hogy aggodalmaskodnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása és kinyitása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elég bepötyögnöd a kódot. A(z) YALE Fire Safe Professional YFM/520/FG2 széf fekete színű. A minőségi és effektív védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) YALE Fire Safe Professional YFM/520/FG2 legfőbb jellemzői

  • Óriási pozitívuma a tűzálló burkolat, amely akár 60 perc időtartamú tűznek is ellenáll
  • Az otthoni széf egyszerű kezelhetősége és kompaktsága miatt népszerű
  • A(z) YALE Fire Safe Professional YFM/520/FG2 széf bezárása elektronikus zár segítségével zajlik
  • Szabadon elhelyezheted a helyiségben, mivelhogy nem igényel rögzítést
  • Térfogat: 36,9 l

A(z) YALE Fire Safe Professional YFM/520/FG2 széf egyéb jellemzői

Vásárlás előtt célravezető tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei alapján a(z) YALE Fire Safe Professional YFM/520/FG2 a közepes széfek közé tartozik. Ennek a modelltípusnak a külső méretei 51,4 × 40,4 × 44 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 51 × 30 × 30 cm. A(z) YALE által tervezett széf súlya 53 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű biztonságot nyújt. Ezt inkább a borítás határozza meg. Ez a paraméter elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés. A tárgyak megőrzéséhez 36,9 l térfogatú helyet kínál.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Tűzálló
Rögzítés Szabadon álló
Űrtartalom 36,9 l
Tűzállóság 60 perc
Zár Elektronický na kód
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli

Külső méretek

Külső magasság 51,4 cm
Külső mélység 44 cm
Külső szélesség 40,4 cm
Tömeg 53 kg

Belső méretek

Belső magasság 51 cm
Belső szélesség 30 cm
Belső mélység 30 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  ASAB176
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SP002408
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15