Oldal frissítése

YALE Fire Safe Home YFM / 352 / FG2

142 990 Ft

YALE Fire Safe Home YFM / 352 / FG2

Olcsó, de megbízható megoldást keresel dokumentumok, kevés pénz vagy értéktárgyak megőrzéséhez? Amennyiben igen, akkor a széf a megfelelő választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb árucikk a(z) YALE Fire Safe Home YFM / 352 / FG2 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne az értéktárgyakat, a készpénzt és a bizalmas dokumentumokat. A biztonság növelése érdekében padlóra kell rögzíteni. A széf abban tér el a trezortól, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja a kedvezőbb vételár, illetve ez semmiféleképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása és kinyitása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elegendő beütnöd a kódot. A(z) YALE Fire Safe Home YFM / 352 / FG2 széf fekete színkivitelű. A minőségi és effektív védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) YALE Fire Safe Home YFM / 352 / FG2 kulcsfontosságú tulajdonságai

  • Nagy pozitívuma a tűzálló burkolat, amely akár 60 perc időtartamú tűznek is képes ellenállni
  • Az otthoni széf kompaktsága és könnyű kezelhetősége miatt népszerű
  • A(z) YALE Fire Safe Home YFM / 352 / FG2 széf kinyitása és bezárása elektronikus zár segítségével valósul meg
  • A(z) padlóra való telepítéshez lyukakat is fúrtak a felületére
  • Űrtartalom: 19 l

A(z) YALE Fire Safe Home YFM / 352 / FG2 széf egyéb jellemzői

Vásárlás előtt célravezető tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit tekintve a(z) YALE Fire Safe Home YFM / 352 / FG2 a közepes széfek közé sorolható. Ennek a modellvariánsnak a külső méretei 35,2 × 41,2 × 36,3 cm. Belső méretei pedig 26 × 32 × 23,4 cm. A(z) YALE által készített széf súlya 31 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a védőburkolat határozza meg. Ez a paraméter mindenekelőtt olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés. A különféle tárgyak tárolásához 19 l térfogatú helyet kínál.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Tűzálló
Rögzítés Padlóra
Űrtartalom 19 l
Tűzállóság 60 perc
Zár Elektronický na kód

Külső méretek

Külső magasság 35,2 cm
Külső mélység 36,3 cm
Külső szélesség 41,2 cm
Tömeg 31 kg

Belső méretek

Belső magasság 26 cm
Belső szélesség 32 cm
Belső mélység 23,4 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  ASAB174
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AA000921
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20