Oldal frissítése

YALE FINGERPRINT Maxi Security Home YSFM / 250 / EG1

5 1 értékelés
Leárazás -17 %
99 990 Ft 119 990 Ft

YALE FINGERPRINT Maxi Security Home YSFM / 250 / EG1

Megbízható és nem drága megoldást keresel dokumentumok, kevés pénz vagy értéktárgyak megőrzéséhez? Akkor a széf a jó választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb árucikk a(z) YALE FINGERPRINT Maxi Security Home YSFM / 250 / EG1 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas dokumentumokat. Méretei révén a(z) YALE szállodai széf ékszerek, úti okmányok és készpénz tárolására alkalmas. A feledékeny vendégeknek kétségkívül tetszeni fog az az opció, hogy kinyitható egy speciális kulccsal, amelyet elkérhetnek a recepción. Kétségtelen előnye a hordozhatóság. Így csakis rajtad múlik, hogy hová helyezed el. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a burkolata és a zárja nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja az alacsonyabb vételár, illetve ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása és bezárása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elég bepötyögnöd a kódot. A beépített LCD kijelző fokozza a felhasználó kényelmét. A(z) YALE FINGERPRINT Maxi Security Home YSFM / 250 / EG1 széf antracit színkivitelű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) YALE FINGERPRINT Maxi Security Home YSFM / 250 / EG1 legfontosabb paraméterei

  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • Egyszerű kezelés és kompakt méretek - ezek a szállodai széf jellemzői
  • A(z) YALE FINGERPRINT Maxi Security Home YSFM / 250 / EG1 széf kinyitása és bezárása elektronikus zár segítségével valósul meg
  • Ezt a kompakt széfet könnyen áthelyezheted
  • Térfogat: 26 l

A(z) YALE FINGERPRINT Maxi Security Home YSFM / 250 / EG1 széf további paraméterei

Vásárlás előtt célravezető tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei szempontjából a(z) YALE FINGERPRINT Maxi Security Home YSFM / 250 / EG1 a közepes széfek csoportjába tartozik. Ennek a típusnak a külső méretei 25 × 35 × 30 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 24 × 33,7 × 23 cm. A(z) YALE által tervezett széf tömege 15,7 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű biztonságot nyújt. Ezt inkább a burkolat határozza meg. Ez a paraméter elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés. A különféle tárgyak raktározásához 26 l térfogatú helyet kínál.

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Működés Önállóan
Használat Biztonsági rendszer

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Szállodai széf
Rögzítés Hordozható, falra
Űrtartalom 26 l
Zár Elektronický na kód
További tulajdonságok Kijelző

Külső méretek

Külső magasság 25 cm
Külső mélység 30 cm
Külső szélesség 35 cm
Tömeg 15,7 kg

Belső méretek

Belső magasság 24 cm
Belső szélesség 33,7 cm
Belső mélység 23 cm

Szín

Szín Antracit
Kód:  ASAB296
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AA001428
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10