Oldal frissítése

YALE FINGERPRINT High Security Compact YSFB / 200 / EB1

69 990 Ft

YALE FINGERPRINT High Security Compact YSFB / 200 / EB1

Megbízható és nem túlságosan drága megoldást keresel kevés pénz, dokumentumok vagy értéktárgyak megőrzéséhez? Ha igen, akkor a széf a megfelelő választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb árucikk a(z) YALE FINGERPRINT High Security Compact YSFB / 200 / EB1 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas iratokat. Méretei szempontjából a(z) YALE szállodai széf úti okmányok, készpénz és ékszerek tárolására alkalmas. A feledékeny vendégeknek bizonyosan tetszeni fog az az opció, hogy kinyitható egy speciális kulccsal, amelyet elkérhetnek a recepción. Tagadhatatlan előnye a hordozhatóság. Így kizárólag rajtad áll, hogy hová helyezed el. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja a kedvezőbb vételár, illetve ez semmiféleképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elég beütnöd a kódot. Az integrált LCD kijelző fokozza a felhasználói kényelmet. A(z) YALE FINGERPRINT High Security Compact YSFB / 200 / EB1 széf fekete színkivitelű. A minőségi és effektív védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) YALE FINGERPRINT High Security Compact YSFB / 200 / EB1 legfőbb jellemzői

  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt népszerű
  • A szállodai széf egyszerűen kezelhető
  • A(z) YALE FINGERPRINT High Security Compact YSFB / 200 / EB1 széf bezárása és kinyitása elektronikus zárral történik
  • Ez a kompakt méretű széf könnyedén áthelyezhető

A(z) YALE FINGERPRINT High Security Compact YSFB / 200 / EB1 széf egyéb jellemzői

Vásárlás előtt fontos tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei szempontjából a(z) YALE FINGERPRINT High Security Compact YSFB / 200 / EB1 a kicsi széfek csoportjába tartozik. Ennek a modellnek a külső méretei 20 × 35 × 20 cm. Belső méretei pedig 19,2 × 34,5 × 14,5 cm. A(z) YALE márkájú széf súlya 8,5 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű biztonságot nyújt. Ezt inkább a védőburkolat határozza meg. Ez a paraméter elsődlegesen olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés.

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Működés Önállóan
Használat Biztonsági rendszer

Kapcsolódás

Tápellátás Elemes

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Szállodai széf
Rögzítés Hordozható, falra
Zár Elektronický na kód
További tulajdonságok Kijelző

Külső méretek

Külső magasság 20 cm
Külső mélység 20 cm
Külső szélesség 35 cm
Tömeg 8,5 kg

Belső méretek

Belső magasság 19,2 cm
Belső szélesség 34,5 cm
Belső mélység 14,5 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  ASAB297
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AA001424
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15