Oldal frissítése

YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2

24 790 Ft

YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2

Megbízható és olcsó megoldást keresel értéktárgyak, kevés pénz vagy dokumentumok megőrzéséhez? Hogyha igen, akkor a széf a helyes választás. A(z) YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2 biztonsági láda elsősorban univerzális használata miatt népszerű. Ezenkívül biztonságban tartja a különféle méretű és jellegű tárgyakat. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb árucikk a(z) YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne az értéktárgyakat, a készpénzt és a bizalmas iratokat. A biztonság fokozása érdekében falba és padlóra kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kiegyenlíti az alacsonyabb vételár, valamint ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása és bezárása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elég bepötyögnöd a kódot. A(z) YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2 széf fekete színű. A minőségi és effektív védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2 főbb pozitívumai

  • Az otthoni széf egyszerű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • A biztonsági láda sok felhasználási lehetőséget kínál
  • A(z) YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2 széf kinyitása és bezárása elektronikus zár segítségével valósul meg
  • A(z) falba és padlóra történő telepítéshez lyukak is elő vannak készítve a felületén

A(z) YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2 széf méretei

Vásárlás előtt célravezető tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit nézve a(z) YALE Alarmed Safe Small YEC/200/DB2 a kisebb széfek csoportjába tartozik. Ennek a modellnek a külső méretei 20 × 31 × 20 cm. Belső méretei pedig 19 × 30 × 15 cm. A(z) YALE márkájú széf tömege 3,6 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a borítás határozza meg. Ez a paraméter elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés.

Paraméterek

Kapcsolódás

Tápellátás Elemes

Tulajdonságok

Trezor típusa Biztonsági láda, Otthoni trezor
Rögzítés Falba, Padlóra
Zár Elektronický na kód

Külső méretek

Külső magasság 20 cm
Külső mélység 20 cm
Külső szélesség 31 cm
Tömeg 3,6 kg

Belső méretek

Belső magasság 19 cm
Belső szélesség 30 cm
Belső mélység 15 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  YALsej10
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  YEC/200/DB2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15