Oldal frissítése

XYZprinting PLA 1,75 mm 600 g fekete 2 m

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XYZprinting PLA 1,75 mm 600 g fekete 2 m

Ön egy 3D-s nyomtató, és ragaszkodnak a kiváló minőségű nyomtatást? Az Ön igényei megbízhatóan teljesítik a hírek vezeték PLA fekete. A zsinór készül egy különleges, nagyon környezetbarát anyag - polimerizált tejsav. Amellett, hogy a biológiai lebonthatóság másik bónusz a húrok lehet nyomtatni viszonylag alacsony hőmérsékleten, amely jelentősen csökkenti a deformáció a végtermékek. Ők is kiváló fényesség, szín és megfelelő minőségű nyomtatás nem zár ki semmilyen vegyi szagot.

Ez a sajtó karakterlánc teljes mértékben kompatibilis nyomtatókkal da Vinci 1.0A, 2.0A Duo da Vinci és da Vinci 1,0 AiO.

legfontosabb jellemzői

  • Csere nyomtatás húr a nyomtatóhoz da Vinci
  • Made polimerizált tejsav
  • 100% -ban biológiailag lebomló anyagból
  • Lehetővé teszi, hogy a nyomtatás alacsony hőmérsékleten, ami csökkenti annak lehetőségét, deformáció
  • A végső termék egy fényes és szép színes
  • Ha a nyomtatás nem zár ki semmilyen vegyi szag
  • 1,75 mm átmérőjű huzal

Polimerizált tejsav

PLA rostok készült polimerizált tejsav, amely kivont kukorica, a cukornád vagy más növények, beleértve a cukor, és tartják a leginkább környezetbarát 3D nyomtatás alapanyagnak a környezetet. PLA nemkívánatos papírrégiség könnyen temették el a talajban, ahol a természetben lebomlanak. Ezen túlmenően, ez az anyag lehetővé teszi a nyomtatást alacsony hőmérsékleten, ami nagyban csökkenti annak lehetőségét, deformáció a nyomtatott objektumot.

súly:
600 g

Szín:
fekete

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Anyag

Anyag PLA

Méretek

Húrátmérő 1,75 mm
Tekercs hossza 200 m

Tömeg

Tömeg 0,6 kg
Kód:  DF478b
Termékszám:  RFPLAXEU07B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20