Oldal frissítése

XYZprinting Nobel 1.0A

Kiegészítők a termékhez

XYZprinting Nobel 1.0A

Nobel 1.0a 3D nyomtató a professzionális és ipari felhasználásra is alkalmas. Magas pontosságot és soha nem látott kényelmet kínál. A felbontása 300 mikron, vastagságban 25, 50, vagy 100 mikron, olyan készülék melynek ára megfizethető, és nagy eredményeket képes elérni. Zárt nyomtatási területe biztonságos nyomtatást jelent bármilyen környezetben. UV lézere nem jelent veszélyt, a zárt kivitelezésnek köszönhetően és védelmet nyújt az ultraibolya sugárzás-tól. Ugyanakkor védelmezi a nyomtatott terméket a szennyeződéstől és a környezeti hatásoktól. 

Minőségi 3D nyomtatás megfizethető áron

  • Egyszerű beállítás és elindítás
  • Nagy pontosságú 3D nyomtatás
  • Zárt kialakítás magas biztonságért 
  • LCD kijelző tájékoztat a nyomtatási folyamatokról
  • A készülék működőképes, számítógépes csatlakozás nélkül is 

Automata adagolás

Továbbfejlesztett automatikus adagoló rendszer stabil nyomtatási minőséget biztosít. A felhasználónak így nem szükséges nyomtatás során gyantát pótolnia.  

Függetlenül működik

Nobel 1.0A egy olyan készülék mely plug and play rendszerben működik és USB portal diszponál. A felhasználó így egyszerűen csatlakoztatja az USB lemezt majd egyszerűen csak megnyomja a nyomtatási gombot. csatlakoztathat USB lemezt majd nyomtatni. Néhány gombnyomás és magával ragadó 3D nyomatok a világon is vannak. 

A nyomtató beszerzésével együtt egy hasznos, és ingyenes szoftver is elérhető lesz, mégpedig az XYZmaker. A szoftver úgy lett kifejlesztve, hogy még kezdők is használhatják. A felhasználók számára könyvtár modelleket is biztosít, és további egyszerű eszközök válnak elérhetővé, melyekkel úgy eg és sok egyszerű eszközök hoznak létre új tárgyakat és formákat. XYZmaker teljesen kompatibilis az összes XYZprinting nyomtatókkal és a .stl, .obj, .amf vagy .ply formátumú fájlokkal. 

Paraméterek

Kapcsolat

Csatlakozás USB

Méret

Magasság 590 mm
Mélység 337 mm
Szélesség 280 mm
Tömeg 9,6 kg

Felszerelés

Kijelző Informatív
Kód:  DF454
Termékszám:  3L10AXEU01H

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20