Oldal frissítése

XYZprinting da Vinci Super

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

XYZprinting da Vinci Super

A Da Vinci Super 3D nyomtató a legnagyobb nyomtatóteret biztosítja (29 × 29 × 30 cm) az alkotni vágyóknak. További előnye, hogy sokféle nyomtatószállal kompatibilis. A nyomtató könnyedén használható bármiféle előképzettség nélkül, bárki tud vele időtálló, minőségi tárgyakat alkotni. Az érintőképernyő segít a legtökéletesebb beállítás kiválasztására. Ideális nagyobb méretű tárgyakhoz, akár irodai, professzionális használatra is!

A XYZprinting da Vinci Super 3D-s nyomtató legfontosabb jellemzői:

  • Modellezőtér: 29 × 29 × 30 cm
  • Rétegek felbontása: 0,4 és 0,02 mm (0,4 mm átmérőjű)
  • Nyomtatószálak széleskörű lehetősége
  • Könnyen kezelhető érintőképernyős kialakítás
  • Egyszerű XYZware nyomtató szoftver

Válaszd ki a nyomtatószálat kedved szerint!

Az XYZprinting da Vinci Super akár öt különböző anyaggal tud dolgozni (ABS, PLA, TPE, Tough PLA és PETG). Válaszd ki az általad legjobbnak ítélt anyagot, és dolgozz vele szabadon. A 3D-s nyomtató bármilyen szállal használható, ami 1,75 mm vastagságú.

Tápfeszültség hiba után újraindul a nyomtatás:

Ha áramszünet lenne a nyomtatás közben, a XYZprinting da Vinci Super biztonságosan tárolja a nyomtatási adatokat. Amikor az áramellátás helyreáll, a nyomtató visszatér arra a helyre, ahol a leállt, és továbbindítja a nyomtatást. Az adatokat folyamatosan tárolja, így bármikor újra tudja indítani a nyomtatást.

 

Paraméterek

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Wi-Fi

Méret

Magasság 670 mm
Mélység 581 mm
Szélesség 511 mm
Tömeg 35,5 kg

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Szürke
Kód:  DF449e3
Termékszám:  3F1SWXEU00C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05