Oldal frissítése

XYZprinting da Vinci Junior Pro

Kiegészítők a termékhez

XYZprinting da Vinci Junior Pro

A da Vinci Junior Pro nyomtató vonzó választás lesz kompakt kialakításának és nagyvonalú nyomtatási területének köszönhetően, amelybe rendkívül nagy pontossággal nyomtat. A nyomtató 100-400 mikronos felbontással büszkélkedhet, így amikor felépíted a tárgyakat, azok pont olyanok lesznek, mint a kijelzőn, még a finom átmenetek is. Ha még nagyobb pontossággal szeretnél nyomtatni, kicserélheted (megvásárolhatod) az extrúdert, és akár az 50 mikronos pontosság is elérhető! Mindezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a nyomtató megfelel a professzionális minőségi követelményeknek.

Legfontosabb jellemzők

  • Professzionális 3D nyomtatás, kompakt kialakítás
  • Nagy nyomtatási felbontás (0,1 mm)
  • Nyomtatási technológia FFF PLA nyomtatószállal
  • Lehetőség a felbontás növelésére (0,05 mm)
  • Nagyméretű informatív kijelző (2,6") és nyomtatás USB és SD slot-on keresztül
  • Kompatibilis harmadik fél által szolgáltatott szoftverekkel 

Széles körű kompatibilitás

Jelentős előnye az a széles és sokoldalú kompatibilitás is. A nyomtató rendelkezik egy szoftverrel, amellyel a legtöbb nyomtatási beállítás konfigurálható, de nyomtathatsz harmadik féltől származó alkalmazások segítségével is. Mivel open source 3D nyomtató, ezért a népszerű CURA és SLIC3R programokkal a G-kód generálása is lehetséges. Ezen felül a nyomtató különböző típusú PLA nyomtatószállal használható, amelyeknek a szélessége 1,75 mm.

 

Paraméterek

Kapcsolat

Csatlakozás USB

Méret

Magasság 380 mm
Mélység 430 mm
Szélesség 420 mm
Tömeg 12 kg

Felszerelés

Kijelző Informatív

Szín

Szín Piros
Kód:  DF449f
Termékszám:  3F1JPXEU00C

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15