Oldal frissítése

XYZprinting da Vinci Junior 3 az 1-ben

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

XYZprinting da Vinci Junior 3 az 1-ben

Előcsalogatja a kreativitását ez az új 3D nyomtató az XYZ 3D nyomtatással, amely nagyon népszerűvé vált az eredeti da Vinci Junior 1.0 készüléknek köszönhetően, mivel otthon is elérhetővé tette az FDM 3D háromdimenziós modell technológia használatát. Az FMD technológia a nyomtatási alapanyag megolvasztás módszerét alkalmazza és vékony rétegenként hordja fel, így készíti el a 3D tárgyakat. A nyomtató gazdaságosan használja fel az alapanyagot a lehető legalacsonyabb szintre csökkentve a gyártási veszteséget. Gyorsan, elmosódásmentesen, mindemellett nagyon kedvező, megfizethető áron dolgozik. A nyomtató 3 az 1-ben készülék, mert egy 3D lézer szkenner is tartozik hozzá, amellyel digitalizálni lehet a nyomtatandó tárgyakat, ilyen módon lemásolva őket.

Legfontosabb jellemzői

  • Teljes 3D-s nyomtatási rendszer
  • 3D lézer szkenner
  • Biztonságos tervezés
  • Környezetbarát (nem mérgező anyagok)
  • Sokféle átmérőjű nyomtató szál közül lehet választani
  • Modellező szoftver áll rendelkezésre (akár kezdőknek is)
  • A növekvő válaszék

Csodálatos eredmények

A modell 0,4 mm átmérőjű fúvókával működik, amely gyorsan, nagy sebességgel állítja elő a terméket és figyelmet fordít a finom tervezési részletekre is a feldolgozás során. A nyomtató egy 2.6" kijelzővel is fel van szerelve és könnyen elhelyezhetők a színpatronok, amelyek a készlethez tartoznak. A nyomtató teteje biztonsági okoból lezárható, megvédi a gyártás során keletkező hőtől.

Oda-vissza

A nyomtató fel van szerelve egy pontos lézer szkennerrel, így képes szétszedni a fizikai modellt és a számítógépen további szerkesztést végezhet rajta vagy közvetlenül újra feltöltheti. A szkennelés a tárgy körül kb 0.25 mm felbontással meg végbe és kb. 5 percig tart.  Ráadás szoftver nyilvánvalóan támogatja  ezen alkotórész  intuitív alkalmazását.

Mindenkinek örömet okoz

Meglephet valakit egy új 3D nyomtatóval, mint egy nagyon trendi ajándék, használhatja a nyomtatót munkához vagy egyszerűen csak szórakozásként, hogy teret adjon a saját belső kreativ törekvéseinek. Még a gyerekei is élvezettel tudják használni. Ha Ön tervezői babérokra vágyik, akkor letöltheti a projekt alkalmazásokat az XYZ Cloud-ból, a felhőből, ahol ezernyi kiegészító projektet tud alkotni, mint játékok, divatkiegészítők és irodai felhasználású termékek. Még saját vállalkozást is indíthat az Ön által készített saját termékekkel.

Bárki meg tudja csinálni

A vásárlásával egyidejűleg megkapja az ingyenesen letölthető, leghasznosabb  XYZmaker szoftvert, A szoftver a teljesen kezdők számára készült, A felhasználók számára elérhető modell könyvtár és sok egyszerű eszköz is rendelkezésre áll új tárgyak és formák létrehozására, attól függően, hogy mit szeretne elkészíteni. Az XYZmaker teljes mértékben kompatibilis az összes XYZ nyomtatóval és.STL, AMF tárgy formátumú fájlokat vagy.a réteg képző formátumokat használja.

 

Paraméterek

Funkció

Jellemzők Memóriakártya olvasó, Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Wi-Fi

Méret

Magasság 380 mm
Mélység 430 mm
Szélesség 420 mm
Tömeg 15 kg

Szín

Szín Kék
Kód:  DF449e
Termékszám:  3F1JSXEU00D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15