Oldal frissítése

XYZprinting da Vinci Junior 2.0 Duo

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

XYZprinting da Vinci Junior 2.0 Duo

Ez az XYZ nyomtató egy meglepetéssel érkezett a 3D-s nyomtatás világába. Kettős fejének fúvókái két különböző színű szálat képesek egyszerre használni. Az eredmény egy olyan 3D nyomat, amelynek színe fokozatosan változhat. A két szín keveredése gazdagítja a kreatív folyamatot egy adag izgalommal is, mert sosem lehet tudni előre pontosan, hogy miként fog kinézni az eredményül kapott 3D-s nyomtatott tárgy. Minden egyes darab egyedi, utánozhatatlan és eredeti megjelenéssel rendelkezik majd. Természetesen a nyomtató designja biztosítja a teljes biztonságot a gyermekek számára is.

A nyomtató megvásárlásával hozzájuthatsz egy ingyenesen letölthető, rendkívül hasznos szoftverhez, az XYZmakerhezA szoftver a teljesen kezdők számára (is) készült. A felhasználók számára biztost egy modellkönyvtárat, és sok egyszerűen használható eszközt, új objektumokat, formák létrehozására, olyan részletekkel, amelyekre csak szükséged lehet. Az XYZmaker teljes mértékben kompatibilis az összes XYZprinting nyomtatóval, és a .stl, .obj, .amf és .ply formátumú fájlokkal.

A 3D nyomtatás szórakozás

  • Készíts két színből felépülő 3D nyomatokat
  • Használd fel a maradék szálakat is, amelyeket egyébként kidobnál
  • Inspiráljon alkotásra a nagy nyomtatási terület
  • Hagyd magad lenyűgözni a még jobb nyomtatási minőség által
 

Paraméterek

Funkció

Jellemzők Memóriakártya olvasó

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Wi-Fi

Felszerelés

Kijelző Informatív
Kód:  DF449d
Termékszám:  3F2JWXEU00F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10