Oldal frissítése

XYZprinting da Vinci Color

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

XYZprinting da Vinci Color

Az  XYZ printing da Vinci termék a világ első valóban színes 3D-s nyomtatója  (típusa FFF), amely kombinálja a   színes tintasugaras nyomtatást a  3D nyomtatási technológiával. A tintacseppecskék közvetlenül kapcsolódnak a PLA (politejsav)  szálhoz. Ez különböző színű és bonyolult mintázatú nyomatokat hoz létre anélkül, hogy állandóan változtatni / cserélni kellene  a PLA szálat. A da Vinci színes nyomtatót a könnyű használathoz és a kreativitás kibontakoztatásához tervezték. A felhasználók gyorsan és profi minőségben tudnak vele nyomtatni.

 Az XYZprinting da Vinci Color 3D nyomtató főbb jellemzői 

  • Teljesen  színes,  3D nyomtatás
  • Tinták millió színárnyalatban
  • Különlegesen ellenálló PLA (politejsav) szál
  • Vezérlése érintőképernyős, nagyon kézre esik

Új 3D-s,  színes tintás PLA szál

A nyomtató az újonnan kifejlesztett PLA (politejsav) szálat használja a színes 3D nyomtatáshoz, amely képes elnyelni a tintacseppeket. Ennek köszönhetően lehetővé válik, hogy a da Vinci Color nyomtató képes legyen enyhén / finoman / pontosan színezett árnyalatú nyomdai termékeket készíteni, mert a tinták ugyanúgy  keverednek, mint a hagyományos tintasugaras nyomtatókban. Ez az új PLA szál erősebb is, mint a hagyományos PLA szálak,  és ezáltal a kapott termékek ütésállóak. Ez egy sokoldalú anyag, amely a felhasználók számára kreatív szabadságot kínál.

 

Paraméterek

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Wi-Fi

Méret

Magasság 640 mm
Mélység 581 mm
Szélesség 600 mm
Tömeg 32 kg

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Piros
Kód:  DF449e2
Termékszám:  3FC1XXEU01B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15