Oldal frissítése

XYZprinting da Vinci 2.0A Duo

Kiegészítők a termékhez

XYZprinting da Vinci 2.0A Duo

Saját tervezésű tárgyak kinyomtatása mától nem kizárólag sci-fi filmekben lehetséges, de egy reális opció, amelyet az XYZprinting da Vinci 2.0A Duo 3D nyomtató tesz lehetővé. Készítse el saját játékait, irodai és háztartási segédeszközeit az FMD technológia segítségével, amely a nyomtatási területen történő olvasztott nyomtatási anyag lerakásán alapul minimális hulladék felhalmozódás mellett, így keltvén életre kreativitását a saját szeme előtt. Az elkészült tárgyak telített színéről a stressz teszteknek alávetett festékkazetták gondoskodnak, amelyek maszatmentesen hajtják végre a rájuk hárult feladatot. A nyomtató kiszolgálása 100%-san biztonságos és a kedvező vételárnak köszönhetően a technológiai trendek egy újabb bővítési lehetőségeként szolgál, mely az utóbbi években elképesztő iramra tett szert.

Legfontosabb jellemzők

  • A nyomtató alkalmas játékok, irodai segédeszközök és háztartási segédeszközök nyomtatására
  • Két szín egyidejűleges nyomtatása
  • Gazdag és maszatmentes színek
  • Minimális hulladék felhalmozódás
  • Teljesen biztonságos működés
  • Öntisztító fúvóka - egyszerű karbantartás

Biztonság és kényelem

A magas működési hőmérséklet elleni védelmet a CE tanúsítvány igazolja, amely az életkörnyezet és az egészség megóvásával kapcsolatos alapkövetelményeknek is eleget tesz. A zárt nyomtatási terület fokozza a biztonságos használatot, amely megakadályozza az olvasztott anyaggal történő érintkezést és így az esetleges sérülést. A nyomtató karbantartása rendkívül egyszerű az öntisztító fúvókáknak köszönhetően. A kényelmes karbantartáson felül a Plug and Play technológia a készülék könnyű konfigurációját teszi lehetővé további beavatkozás nélkül.

Fejjel a felhőkben

Az XYZprinting da Vinci 2.0A Duo nyomtató sajátossága a kettős nyomtatófej, amely két eltérő szín egyidejűleges nyomtatását teszi lehetővé. A rendelkezésre álló felhő alapú könyvtár többszínű minták terjedelmes adatbázisával szolgál, amely valóban egy kattintásnyi távolságra van Öntől. Így a készülék nagyobb számú opcióval szolgál a hagyományos fekete-fehér modellekkel szemben.

A nyomtató megvásárlásával lehetőségében áll a nagyon hasznos XYZmaker szoftver díjmentes letöltése. A szoftver teljesen kezdők számára volt tervezve. A felhasználókat modellek könyvtárával és számos más eszközzel látja el, amelyek segítségével az Ön elképzelésének megfelelően új objektumokat és alakzatokat hozhat létre. Az XYZmaker teljesen kompatibilis minden XYZ nyomtatóval és a következő fájlformátumokat támogatja: .stl, .obj, .amf, vagy .ply.

 

Paraméterek

Kapcsolat

Csatlakozás USB

Méret

Magasság 510 mm
Mélység 558 mm
Szélesség 468 mm

Felszerelés

Kijelző Informatív

Szín

Szín Fehér
Kód:  DF452a
Termékszám:  3F20AXEU00D

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15