Oldal frissítése

XYZprinting da Vinci 1.1 Plus

Kiegészítők a termékhez

XYZprinting da Vinci 1.1 Plus

A saját téma nyomtatása nem tudományos-fantasztikus rajongás, hanem reális lehetőség az XYZprinting da Vinci 1.1 Plus 3D nyomtatónak köszönhetően. Készítsen saját játékokat, irodai eszközöket vagy háztartási tárgyakat az FDM nyomtatási technológiájával, amely a megolvadt rostot a nyomtatott asztal felett alkalmazza, és a lehető legkevesebb hulladékkal a tervezett modellt a szeme elé állítja.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy nyomtatási terület
  • Interaktív 5 "érintőképernyős kijelző
  • USB / WIFI / LAN kapcsolat
  • Beépített kamera távvezérléshez
  • Rendkívül felhasználóbarát 3D-s nyomtatás
  • PLA / ABS anyag
  • Windows 7 és újabb verziókhoz és Mac OSX 10.8 vagy újabb verzióhoz (64 bites)
  • Android 4.0 és iOS 7 támogatás (csak iPad) és újabb verziók esetén

Biztonság és kényelem a 3D nyomtatás világában

A modell egy 0,4 mm átmérőjű fúvókával működik, amely kompromisszumot kínál a formatervezési minták gyártási sebessége és a feldolgozás finom részleteire való felhívás között. A nyomtató könnyen kezelhető érintőképernyős LCD-kijelzővel és könnyen telepíthető színes kazettákkal rendelkezik, amelyek rendkívül egyszerűen kiegészíthetők és kicserélhetők, ha kimerültek. A nyomtató teljesen lezárható teteje mindig gondoskodik a 100%-os biztonságról és a magas üzemi hőmérsékletek elleni védelemről, amelyek természetüknél fogva a 3D nyomtatók gyártási folyamatában rejlenek.

A nyomtató megvásárlásával a nagyon hasznos XYZmaker szoftver ingyenes letölthető. Ez a szoftver teljesen kezdő felhasználók számára készült. A felhasználók számára egy modell könyvtárat és számos egyszerű eszközt hoznak létre új objektumok, formák készítéséhez a szükséges részletekkel. Az XYZmaker teljes mértékben kompatibilis az összes XYZprinting nyomtatóval, valamint a .stl, .obj, .amf vagy .ply fájlokkal.

Műszaki adatok:
A nyomtatási terület méretei:
200 × 200 × 200 mm

Rétegvastagság:
0,1-0,4 mm-es

Nyomtatási anyag:
ABS/PLA szálak, 1,75 mm

Kapcsolódás:
USB 2.0
WiFi
LAN

 

Paraméterek

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi

Felszerelés

Kijelző Érintős
Kód:  DF451a
Termékszám:  3F11XXEU00A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20