Oldal frissítése

Xtorm Slimpack for iPhone 4 AM405

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xtorm Slimpack for iPhone 4 AM405

Az Xtorm Slimpack for iPhone 4 AM405 egy kompakt, praktikus és elegáns töltő tok, amelyet kifejezetten az iPhone 4 és 4S okostelefonokhoz terveztek. A stílusos tok tartalék külső akkumulátorként szolgál az iPhone-od számára, teljes mértékben rendelkezésre áll, amikor az akkumulátorod teljesítménye már nem elég. A tok kiváló minőségű PVC-ből készült. Micro USB-porttal és 1500 mAh kapacitású akkumulátorral látták el. A beépített micro USB segítségével a tok nagyon könnyen feltölthető, 2-4 órán belül. Csak tedd bele az iPhone-odat, és mindig kéznél lesz az extra adag energia. A tok ideális társ utazáshoz, ahol biztosan értékelni fogod a dupla adag energiát az okostelefonod számára.
Paraméterek és specifikáció:
Tömeg: 30 g Belső akkumulátor: 1500 mAh Li-ion Töltési idő: 2-4 óra micro USB kimenet A következőkre tervezték: iPhone 4/4SS 3 cserélhető keret

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Telefon modell iPhone 4 / 4S

Típus és anyag

Típus Hátlap
Használat Mindennapi
Tok rugalmassága/keménysége Kemény

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Beépített akku

Szín és motívum

Szín Fekete

Rendeltetése

Felhasználási terület Telefon/tablet
Kód:  BEU809d
Termékszám:  AM405

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05