Oldal frissítése

Xtorm Ring Pad (Qi)

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xtorm Ring Pad (Qi)

Bemutatjuk az Xtorm Ring Pad stílusos vezeték nélküli töltőt. Ennek a töltőnek köszönhetően már nem kell kábelekkel bajlódnod. Csak helyezd a mobiltelefont a töltőállomásra, és a töltés automatikusan megkezdődik. Egyik nagy előnye, hogy a csavaros rendszerrel akár egy bútorba is beépíthető. Így teret nyersz, valamint kapsz egy eredeti és egyszerű kiegészítőt. A telefon vezeték nélküli töltéséhez a Qi technológia támogatása szükséges. A Qi Pad töltő nagy teljesítményű kimenettel rendelkezik, amely biztosítja a lehető leggyorsabb töltést.

Az Xtorm Ring Pad (Qi) legfontosabb jellemzői

  • Az Xtorm Ring Pad (Qi) támogatja a vezeték nélküli töltést
  • A töltő garantálja a legalacsonyabb töltési veszteséget
  • 10 W kimenet biztosítja a gyors vezeték nélküli töltést
  • Bútorba beépíthető
  • Standard Qi technológia és APM chip
  • Eredeti és stílusos design

APM chip

Az Auto Power Management chip automatikusan kiegyensúlyozza a megfelelő töltési áramot. Megakadályozza a mobil készülék akkumulátorának a túltöltését, szabályozza a hőmérsékletet, ezáltal véd a túlmelegedéstől.

Qi technológia

A Qi biztosítja az elektromos indukció segítségével történő vezeték nélküli töltést. A Qi egy tápegységből és egy kompatibilis, indukciósan tölthető eszközből áll. Rendkívül okos megoldás az intelligens eszközök töltésére. A töltése befejezése után a Qi felismeri, hogy az eszköz már fel van töltve, és a lehető legkisebbre csökkenti az elektromos áramot.

Kód:  BEU809ba7j
Termékszám:  BU108

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05