Oldal frissítése

Xtorm Move 2600

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xtorm Move 2600

 

Ez az univerzális külső akkumulátor gyorsan tud tartalék energiát szolgáltatni a mobil készülékeknek egy üzleti úton vagy nyaralás alatt. Jelentősen meg tudja hosszabbítani az üzemidőt, és akkor tovább lehetsz mobilis a fali csatlakozóktól távol is. A Power Bank töltésére az USB csatlakozó szolgál. A 2600mAh akkumulátor egyszeri utántöltést tesz lehetővé, ez után az akkumulátort az integrált USB-kábellel újra kell tölteni.

A Power Bank teste nagyon tartós és precíz kivitelű, a felső és alsó oldala gumírozott, ezért csúszásmentes és kellemes tapintású. Az akkumulátor állapotának ellenőrzésére egy gomb szolgál, egy rövid megnyomásra elindul / leáll a töltés, és az is látható, hogy mennyi energia maradt az akkumulátorban. Hosszan megnyomva a Power Bank be- illetve kikapcsol.

Paraméterek

Méret

Szélesség 94 mm (9,4 cm)
Magasság 27 mm (2,7 cm)
Mélység 22 mm (2,2 cm)

Kapacitás

Kapacitás 2 600 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A
Kimenetek száma összesen 1

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 1,5 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Tömeg

Tömeg 68 g
Kód:  BEU809b9g
Termékszám:  XB098

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20