Oldal frissítése

Xtorm FuelBank 10000mAh

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xtorm FuelBank 10000mAh

Ez az univerzális külső akkumulátor tökéletes kiegészítője lesz a mobiltelefonodnak egy üzleti út vagy nyaralás során. Jelentősen meghosszabbítja a használhatóságát, így nem lesz szükség elérhetetlen konnektorra. A power bank két USB csatlakozó aljjal és 2,4A kimenettel rendelkezik, így egyszerre akár két eszközödet is töltheted egyszerre. A 10000mAh-s akkumulátor lehetővé teszi, hogy feltöltsd az okostelefonodat, majd a power bankot is az integrált mikro-USB csatlakozón keresztül, amely kompatibilis a mobiltelefonok és tabletek hagyományos töltőivel.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségű anyag
  • Nagy kapacitás
  • 2,1 A kimeneti áram 2,1 A
  • Két USB csatlakozó

Minőségi design

A test maga is tartós, precízen kidolgozott. A modell előnye, hogy két USB csatlakozóval is felszerelt, így egyszerre akár két eszközödet is töltheted. Hála az állapotjelzőnek, bármikor megtudhatod, hogy mennyi energiát használhatsz még fel az úton.

Paraméterek

Méret

Szélesség 80,5 mm (8,05 cm)
Magasság 97,5 mm (9,75 cm)
Mélység 23 mm (2,3 cm)

Kapacitás

Kapacitás 10 000 mAh

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2,4 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Tömeg

Tömeg 244 g
Kód:  BEU821d
Termékszám:  FS102

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20