Oldal frissítése

Xtorm AM120

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xtorm AM120

A Lava 2 napelemes töltő egy univerzális mobil töltő beépített Sunpower® napelem panellel. A robosztus háznak és az erőteljes 3,5W Sunpower® panelnek köszönhetően a töltő tökéletes kültéri használatra. Kompakt méreteinek köszönhetően bárhová magával viheti. Ideális szabadtéri tevékenységekhez, mint az utazás, turizmus és kirándulások.

Jellemzők

  • Power bank kapacitása 6000 mAh
  • Napelem 3,5W
  • Bemenet: Micro USB 1 A
  • Kimenet: USB 2.1 és 1 A
  • Méretek: 9 x 15 x 2 cm
  • Súly: 252 g

Töltés a napfényben

A power bank belső akkumulátor kapacitása akár 6000 mAh, és napsütésben teljesen feltölthető csupán 10-12 óra alatt. Elég a napelemes töltőt kinyitnia és közvetlen napsugárzásnak kitenni. A töltés azonnal megkezdődik. Ugyanilyen hatékonyan töltheti fel belső akkumulátorát USB hálózaton keresztül.

A power Bank két USB porttal rendelkezik, amelyek az elülső részen találhatók. Egyszerre akár két készüléket is tölthet. Ezen túlmenően ez a töltő nagy teljesítményű 2.1A kimenettel rendelkezik, amely rendkívül gyors töltést tesz lehetővé. Ezáltal képes mobiltelefont és tabletet is egyszerre tölteni. A töltési folyamatról egy LED jelzés megbízhatóan gondoskodik.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 90 mm (9 cm)
Magasság 20 mm (2 cm)
Mélység 150 mm (15 cm)

Kapacitás

Kapacitás 6 000 mAh

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2,1 A

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző, Napelem

Tömeg

Tömeg 252 g
Kód:  BEU809b4m
Termékszám:  AM120

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20