Oldal frissítése

Xtorm Air 6000

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xtorm Air 6000

Az univerzális külső akkumulátor gyorsan ad energiát a mobil készülékének egy üzleti úton vagy nyaralás közben. Így jelentősen meghosszabbítja az élettartamát és Ön még akkor is mobil marad, ha a hálózati konnektorba való csatlakozás elérhetetlen. A töltéshez a power pank legfeljebb két USB csatlakozóval rendelkezik, így fel tud tölteni két mobiltelefont, tabletet vagy egyéb eszközöket a 3 x 6000mAh kapacitású akkumulátorral 3 alkalommal  tud tölteni, majd az akkumulátort magát is fel kell tölteni egy praktikus tárolóhelyen elhelyezett, beépített  USB kábelen keresztül,

A test maga is tartós és precíz kivitelezésű gyártással készült, a power bank felső és alsó oldala gumival van bevonva és így csúszásmentes valamint kellemes tapintású. A Battery Check, akkumulátor ellenőrző gomb is jelen van, rövid ideig tartó megnyomásával a töltés  indítás/ kilépés kezelhető és az is látható, hogy mennyi energia áll rendelkezésre. Amennyiben hosszan nyomja meg ezt a funkciót, akkor a be- / kikapcsolást tudja vezérelni.

 

 

 

Műszaki adatok:

Akkumulátor:
Kapacitás: 6000 mAh
Töltőberendezés által lehetővé tett töltések száma: 3

Interfész:
2x USB (5V / 2.5A)
1x USB (5V / 2A), kék kábel

A csomag tartalma:
Go Power Bank 6000
Micro USB kábel
Oktatás, használati utasítás

Fizikai jellemzők:
Tömeg: 125 g
Méretek: 4,7 x 9,7 x 2,2 cm

Paraméterek

Méret

Szélesség 4,7 mm (0,47 cm)
Magasság 9,7 mm (0,97 cm)
Mélység 2,2 mm (0,22 cm)

Kapacitás

Kapacitás 6 000 mAh

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2,5 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Tömeg

Tömeg 125 g
Kód:  BEU809b9
Termékszám:  XB100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15