Oldal frissítése

XS csúszda nedvesítés Repülőgép

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XS csúszda nedvesítés Repülőgép

XS csúszda nedvesítő motívumot ismert filmjének hősei Planes remek szórakozást nyújt a gyerekeknek! Ezt fel lehet használni a kertben a partra puha fűben, vagy beállíthat egy frissítő vízreszállás gyermekmedence. V tomto případě je možné pro lepší klouzavost na klouzačku připojit hadici s vodou.
Plastová skluzavka je určena pro vnitřní i vnější použití. Köszönhetően a kis méret, ez a gyermek csúszdák használt gyerekszoba. Délka skluzu je 90 cm. Ez időtöltés kisgyermekek egyik legnépszerűbb látványossága a játszótereken vagy uszodákban.
A dia színes és szépen fel a gyermek megkapja a biztonságos lépéseket. Ez a játék fejleszti a motoros készségek és koordinációs készség a gyermek. Ahhoz, hogy az Ön és a baba volt, okos és tudja, hogyan kell a szurok magát tanácsot?Adj neki otthon képzés formájában biztonságos csúszda, ahonnan a gyermek lesz izgalommal!
További információk:
méretek:
Magasság - 75 cm
Csúszda hossza - 90 cm
Teljes hossz - 125 cm
Ajánlott kor:
2 éves kortól
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Alap jellemzők

Tulajdonságok Létrával
Kód:  ZG430
Termékszám:  3032163102717

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05