Oldal frissítése

XREAL Air 2 AR Glass

286 690 Ft

XREAL Air 2 AR Glass

Nézd meg a világot más szemszögből az Xreal Air 2 AR szemüveggel

A VR szemüvegek vásárlása számos okból vonzó lehet, a szórakozástól kezdve a tanulason át egészen a munkáig. Többek között a VR-ben való játék során soha nem látott élményben lesz részed, belemerülhetsz egy virtuális világba, ahol úgy mozoghatsz és léphetsz kölcsönhatásba a környezettel, ahogy az nem lehetséges a hagyományos játékkonzolokkal. A játékok mellett filmeket és videókat is nézhetsz egy virtuális moziban. És annak köszönhetően, hogy a teljes termék be van építve a szemüvegbe, bárhová magaddal viheted! Az Xreal Air 2 szemüveg legjobb modellje prémium 0,55" -os Sony Micro OLED paneleket, jobb hangzást és kiválóan elosztott súlyt kínál 1:1 arányban. Ennek köszönhetően az AR szemüveg tökéletesen kihasználható, és nincsenek kellemetlen meglepetések.

Az Xreal Air 2 AR okos szemüveg fő előnyei

  • Hihetetlen kép akár 130" -os átlóval
  • A szemüveg tökéletesen illeszkedik, és mindössze 72 grammot nyom
  • A TÜV Rheinland Intézet által tanúsított kényelem
  • Széleskörű kompatibilitás (iPhone, Android, MacBook, Steam fedélzet, ROG Ally, Windows PC és egyebek)
  • Könnyű csatlakoztatás különböző eszközökhöz adapterek nélkül
  • 2. generációs hangrendszer
  • 100% UVA/UVB védelem
  • Specifikációk: A Sony 0,55" Micro OLED paneleinek felbontása mindkét szem számára 1920 × 1080 px, frissítési frekvencia akár 120 Hz, beépített sztereó hangszórók, fényerő 500 nit, 2x mikrofon, USB-C csatlakozás
Xreal Air 2 AR

Élvezd az akár 130" képet

Csak csatlakoztasd az Xreal Air 2 AR szemüveget egy kompatibilis eszközhöz, tedd fel, és azonnal átkerülsz a végtelen virtuális szórakozás világába. Egy akár 130" -os átlójú virtuális képernyőn játszhatsz, videózhatsz, vagy munkahelyi ügyeket oldhatsz meg.

Xreal Air 2 Pro AR

Az Xreal Air 2 AR okos szemüveg nagyszerű vizuális élményt nyújt

Akár otthon, akár autóban, akár repülőn tartózkodsz, az Xreal Air 2 AR szemüveg segítségével beállíthatod a virtuális képernyő méretét és távolságát, hogy ideális megtekintési pozícióban legyen részed. Könnyedén alakíthatsz át bármilyen teret mozis élménnyé egy fal méretű virtuális kijelzővel, amely kiváló hangzást és látványt kínál.

Xreal Air 2 Pro AR

A népszerű alkalmazások támogatják az Xreal Air 2 Pro AR-t

Szereted nézni a Netflixet, a Prime-ot vagy más streaming szolgáltatásokat? Felejtsd el a mobiltelefon kis képernyőjét, és csatlakoztasd az Xreal Air 2 AR szemüveget, majd élvezd a maximális élményt.

Xreal Air 2 Pro AR

Kiváló kompatibilitás okosszemüveggel

Az Xreal Air 2 AR okosszemüveg teljesen egyedi kompatibilitást kínál gyakorlatilag minden olyan eszközzel, amely USB-C kimenettel rendelkezik. És például a Lightning csatlakozós régebbi iPhone-okhoz csak egy kis konvertert kell vásárolni. Ugyanez igaz a csak HDMI kimenettel rendelkező játékkonzolokra is.

Xreal Air 2 Pro AR

Az Xreal Beam kiegészítők fokozzák az élményt

Mivel az Xreal Air 2 AR okos szemüvegnek használat közben áramra van szüksége, a gyártó egy elegáns kiegészítőt szállít Xreal Beam powerbank formájában. Akár 3,5 órányi szórakozást garantál VR-szemüveg használata közben. Természetesen gyors töltés (50% 30 perc alatt) vagy tisztességes kialakítás. És mivel okoseszközről van szó, három lehetőséget kínál a virtuális tartalom megjelenítésére, beleértve az akár 330" átlót is. Ennek köszönhetően teljes mértékben kihasználhatod az Xreal Air 2 AR szemüvegben rejlő lehetőségeket.

Xreal Air 2 Pro AR

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Számítógéphez

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság 120 Hz
Felbontás egy szemre 1920 × 1080
Kijelző OLED

Jellemzők

Tulajdonságok Mikrofon
Csatlakozás DisplayPort
A csomagolás tartalmazza USB kábel, Törlőkendő, Tok
Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 14,8 cm
Magasság 5,14 cm
Mélység 5,6 cm
Tömeg 72 g
Kód:  XREAL2402
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  X1004

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15