Oldal frissítése

XR1410 E51 Flex360 Groom Kit

Kiegészítők a termékhez

XR1410 E51 Flex360 Groom Kit

A tökéletesen sima arcnak új értelmet ad ez a forradalmi elektromos borotva, amely a borotválkozás fölötti teljes ellenőrzés lehetőségét biztosítja. Egyaránt alkalmas száraz és nedves borotválkozásra, 100%-ig vízálló, így a borotválkozásra és a takarításra fordított időt megspórolva bárhol kedvedre használhatod. Három tartozék fejet találsz a körkéses borotva csomagolásban: arctisztító kefe fejet, borotválkozás előtti masszírozó fejet és a borostaigazító fejet, állítható hosszúság beállítással. Élvezni fogod a kiváló minőségű lítium akkumulátort, amely garantálja a 45 perc vezeték nélküli használati időt.

Legfontosabb jellemzők

  • 100% vízálló
  • Ergonomikus kialakítás - tökéletesen illeszkedik a tenyérbe
  • Működés 45 perc - 4 óra töltéssel
  • Arctisztító kefe fej
  • HyperFlex technológia a nagyfokú flexibilitás érdekében
  • Töltöttség jelző

Hyperflexion rendszer

A technológia kombinálja 100% vízálló, ergonomikus kialakítást és a pontos eredményt. Az ergonomikus kialakítás, és az innovatív HyperFlex technológia kombinációja pontos kontúrkövetést, valamint alapos és kényelmes borotválkozást tesz lehetővé. A kontúrkövető technológia biztosítja, hogy a készülék könnyedén siklik végig az arcon, és a borotválás teljes folyamatát teljesen ellenőrzés alatt tartva jobb borotválkozási élményt, illetve kényelmet nyújt a felhasználó számára 

A tökéletes eredményért

Borotválkozás előtt, használd az arctisztító kefe fejet, amivel elvégezheted bőröd tisztítását, a borotválkozás előtti masszírozó fej pedig az arcszőrzet előkészítését teszi lehetővé. A szürke arctisztító kefe kitisztítja a pórusokat, eltávolítja a faggyú és a szennyeződéseket. Használata után a bőr tiszta és friss lesz. A borostaigazító fej állítható hosszúság beállításával 0,4-6 mm-es tartományban igazíthatjuk a borostát és szakállat.

 
Kód:  REMZS007
Termékszám:  41188560110
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20