Oldal frissítése

XPPen Artist 10 (2nd Gen), kék

5 1 értékelés
95 490 Ft

XPPen Artist 10 (2nd Gen), kék

XP-PEN Artist 10 (2. generációs) grafikus táblagép érintőtollal és X3 chippel

A második generációs XP-PEN Artist 10 grafikus tablet az új X3 Smart Chip érintőtoll technológiát alkalmazza, hogy tovább bővítse kreatív lehetőségeid. Toll most újonnancsak 3 gramm kezdeti aktiválási erőt igényel. és 10-szeres érzékenységgel rendelkezik. Ezzel egyidejűleg a visszahúzási távolság a felére, 0,6 mm-re csökkent. Mindez 2-szer hosszabb élettartammal, rugó nélkül és teljesen digitális jelátvitellel. Az eredmény egy olyan érzés, amely nagyon közel áll a hagyományos ecsettel való alkotáshoz. És ne feledkezzünk meg a 60 fokos dőlésszögű használatról sem, amely tovább segíti az intuitív kezelést. <.


Az XP-PEN Artist 10 (2nd Gen) grafikus tablet legfontosabb jellemzői

  • Vadonatúj toll digitális technológiával, megnövelt pontossággal és tartóssággal
  • A színskála 85% NTSC, 120% sRGB és 88% Adobe RGB
  • A tükröződésmentes felület minimalizálja a környezeti fény visszaverődését
  • A kijelző kisebb készülékek képernyőjének tükrözésére is használható
  • A kijelző laminálása kiküszöböli a pontatlanságokat a ceruza és a kurzor között
  • A 3 az 1-ben kábel támogatja a HDMI jelátvitelt és a számítógéphez való csatlakozást
  • A teljes értékű USB-C port támogatja a számítógépekhez, Android telefonokhoz és a Switch konzolhoz való csatlakoztathatóságot
  • Az XP-PEN Artist 10 (2nd Gen) a Windows 7 (vagy újabb), Mac OS X 10.10 (vagy újabb), Android (USB3.1 DP1.2), Chrome OS 88 (vagy újabb) és Linux rendszerekkel kompatibilis
  • A kiválasztott szoftverekkel a felhasználó által meghatározott billentyűparancsok beállíthatók
  • Támogatja a népszerű digitális művészeti szoftvereket, úgy mint az Adobe Photoshop, az Illustrator, a SAI, a CDR, a GIMP, a Krita, a MediBang, a FireAlpaca, a Blender3D és még sok már programot

Kiváló minőségű kijelző valósághű színvisszaadással

Az XP-PEN Artist 10 (2nd Gen) grafikus tablet kiváló minőségű IPS kijelzővel rendelkezik, amely széles színskálát fed le: 85% NTSC, 120% sRGB és 88% Adobe RGB. Ezáltal a színek valóban életre kelnek, és csodálatosan valósághűvé válnak az alkotás során. Maga a képernyő tükröződésmentesített felülettel rendelkezik, amely minimalizálja a környezeti fény visszaverődését. A teljes laminálási technológia kiküszöböli a pontatlanságokat a kurzor és a tollhegy között. Ez biztosítja, hogy a mozdulatok mindig pontosak legyenek. A kijelző textúrája ráadásul a papírhoz hasonló, természetes érzetet nyújt, mintha arra rajzolnál. <.

Új X3 intelligens chip

Az új X3 intelligens chip pontosan feldolgozza az elektromágneses jeleket, digitális adatokká kódolva azokat. Ez a módosítás 10-szeresére növeli a kezdeti aktiválási erő érzékenységét, így a műalkotásodat könnyű vonással készítheted el. Az eredmény egy olyan érintőtoll, amelynek az érzése majdnem olyan, mintha hagyományos ecsetet használna. < .

XP-PEN Artist 10 (2nd Gen) táblagép sokkal érzékenyebb tollal rendelkezik

A korábbi érintőtollak belső rugós mechanizmussal érzékelték a nyomást. A hegy a munka során fel-le mozgott, ami megnehezítette az ecsetvonások irányítását. Az intelligens, nagy teljesítményű számítási képességekkel rendelkező X3 chip az érintőtollat továbbfejlesztett érzékelőszerkezettel látja el. Ez a változtatás 0,6 mm-re rövidíti a hegy beillesztési távolságát, ami stabil, zörgésmentes ecsetvonást eredményez. <.

A grafikus táblagép billentyűparancsokat kínál

Az új Tablet XP-PEN Artist 10 (2nd Gen) számos, a felhasználó által konfigurálható expressz gombot tartalmaz. Az expressz gombok testreszabása a programban a munka egyszerűsítése és a termelékenység növelése érdekében. <.

Az XP-PEN Artist 10 (2nd Gen) multifunkciós kijelző sokféleképpen használható

A kijelzőt nem csak rajzolásra lehet használni. A képernyőn játékokat játszhatsz, filmeket nézhetsz vagy videókat játszhatsz le. Nagyszerű például kisebb eszközökről származó tartalmak tükrözésére. És ne feledkezzünk meg a rajzolás támogatásáról sem kikapcsolt kijelzővel, amely egyszerűen a bekapcsológomb 3 másodpercig történő nyomva tartásával aktiválható. <.

A csomag tartalma:br>Artist10 (2. gen)
Stylus X3 Elite
3in1 USB kábel
USB hosszabbító kábel
10× tollhegy
Tollhegy kihúzó
Törlőkendő
Rajzolókesztyű, fekete
Építési útmutató
Töltő<.

Paraméterek

Paraméterek

Kijelző felbontása 1920 × 1080
Nyomás szintjei 8 192
Vezeték nélküli kapcsolat Nem
Érzékelő réteg felbontása 5080 lpi
Adobe RGB színtartomány 87 %
Kijelző technológia IPS
Tápellátás Hálózati
Interfész USB-C

Aktív felület

Szélesség 224 mm
Magasság 127 mm

Méretek és tömeg

Kijelző mérete 10,12 " (25,7 cm)
Mélység 13 mm
Szélesség 299 mm
Magasság 173 mm
Súly 1 000 g
Kód:  XPP2k1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  JPCD100FH_BE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05