Oldal frissítése

ADATA XPG CORE REACTOR 750W

4,8 5 értékelés
34 290 Ft

ADATA XPG CORE REACTOR 750W

PC tápegység ADATA XPG CORE REACTOR 750W Hátoldal

Nincs olyan személyi számítógép vagy szerver, amely megfelő tápegység nélkül tudna működni. Ezért nem tanácsos ezt a komponenst félvállról venni. A PC áramellátásán kívül a fogyasztást és az egyes kiegészítők élethosszát is befolyásolja. A(z) ADATA XPG CORE REACTOR 750W kapacitása 750 W, így biztos áramforrást kínál a különálló komponenseknek. A(z) 750 W-os ATX tápegységet kifejezetten professzionális és felső kategóriás gamer számítógépekhez tervezték. A(z) ADATA által gyártott táp ventilátorának mérete 120 mm, tehát rengeteg forró levegőt képes elvezetni. Ha csendes számítógépre vágysz, alighanem örülni fogsz, hogy a táp zajszintje nem haladja meg a 22,7 dB. Minden komoly táp rendelkezik egy jelöléssel, ami azt mutatja, mennyire hatékonyan használja fel a bejövő áramot. A(z) 80 PLUS Gold jelölés alapján hatékonysága elérheti a 90%.

A(z) ADATA XPG CORE REACTOR 750W 750W táp lényegesebb jellemzői

  • A(z) ATX formátum napjaink egyik legnépszerűbb mérete
  • A(z) pc tápegység 80 PLUS Gold tanúsítvány alapján hatékonysága elérheti a 90%
  • Ventilátorának mérete 120mm, maximális zajszintje pedig 22,7 dB
  • Ezen kívül ellátták még 12 Serial ATA konnektorral is, amely a merevlemezek és a DVD meghajtó csatlakoztatására szolgál
  • Védettség foka: túlfeszültség védelem (OVP), túlfeszültség védelem (UVP), túláram védelem (OCP), túlterhelés elleni védelem (OCP), rövidzárlat elleni védelem (SCP), túlmelegedés ellen védelem (OTP) és terhelés nélküli üzem (NLO)

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 750 W
Formátum ATX
ATX verzió 2.52
Moduláris Teljesen

Felszerelés

Védelem típusa Túlfeszültség védelem (OVP), Túlfeszültség védelem (UVP), Túláram védelem (OCP), Túlterhelés elleni védelem (OCP), Rövidzárlat elleni védelem (SCP), Túlmelegedés ellen védelem (OTP), Terhelés nélküli üzem (NLO)

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Gold
Hatékonyság 90 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin, CPU 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin
PCI Express 8pin / 6+2pin 6db
15-pines SATA csatlakozók száma 12×
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 120 mm
Maximális zajszint 22,7 dB

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 140 mm (14 cm)
Tömeg 1,3 kg (1 300 g)

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  DUzcr1a6
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  COREREACTOR750G-BKCEU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10