Oldal frissítése

XP-PEN Star G430S

4,7 25 értékelés
Szuper ár
11 590 Ft

XP-PEN Star G430S

Bővítsd kreativitásodat az XP-PEN Star G430S grafikus tablettel

Az XP-PEN Star G430S grafikus tablet nagy munkaterületet és komfortos méreteket kínál a rajzoláshoz, kényelmesen magaddal viheted és bárhol dolgozhatsz rajta. A tablet egy olyan érintőceruzával érkezik, amely képes az akár 8192 nyomásérzékenységi szintre az igazán érzékeny rajzoláshoz vagy színezéshez. A Star G430S emellett nagyszerű az OSU! játék kiélvezésére, a különféle vázlatkészítéshez, digitális aláírás használatához vagy jegyzetek készítéséhez az irodai szoftverekben.

Az XP-PEN Star G430S grafikus tablet főbb jellemzői

  • Karcsú ház, alacsony tömeg
  • Aktív területe 102 × 76 mm
  • Az XP-PEN Star G430S érzékeny érintőceruzával rendelkezik, akár 8192 nyomásérzékenységi szinttel dolgozik
  • Rajzterület méretének felbontása 5080 lpiXP-PEN Star G430S grafikus tablet
  • Alkalmas jobb- és balkezesek számára egyaránt
  • Úgy tervezték, hogy fusson rajta az OSU! játéka
  • USB interfész
  • A grafikus tablet kompatibilis a Windows és a MacOS rendszerekkel
  • 10 × póthegy, érintőceruza tartó, USB kábel

Az XP-PEN Star G430S szinte minden eszközzel működik

Az XP-PEN Star G430S grafikus tablet kompatibilis számos professzionális programmal, mint például a Photoshop, Illustrator, GIMP, Blender, ZBrush, Maya, ArtRage és sok más. Kompatibilis a Windows 10/8 vagy a Mac OS X 10.10 és újabb verzióival. Az XP-PEN Star G430S tabletet a mellékelt USB kábel segítségével csatlakoztathatod.

XP-PEN Star G430S a rajzolás természetes élményéért

A készletben található érintőceruza kivételes érzékenysége meghaladja az akár 8192 nyomásérzékenységi szintet, gyors válaszreakciója pedig a 266 RPS értéket, ezek biztosítják a nagyfokú pontosságot és simaságot rajzolás vagy színezés közben. Mindemellett az érintőceruza igazán ergonomikus, használata közben úgy érezheted, mintha ceruzával rajzolnál a papírra. Működéséhez nincs szükség elemre.

Az XP-PEN Star G430S tableten fut az OSU! játéka

Az XP-PEN Star G430S tökéletes a szórakoztató OSU! játékhoz, ahol a készülék a zene ritmusára jeleníti meg a mozgó tárgyakat, amelyekre rákattintva növelheted a pontjaid számát. Ehhez a funkcióhoz nincs szükséged további különleges szoftverek vagy meghajtók telepítésére.

Digitális aláírás és kézi jegyzetek gyors beillesztése

Az XP-Pen G430S tablet szinkronizálódik az Adobe Acrobat Reader DC® digitális aláírás funkciójával, ezáltal a lehető legkényelmesebbé teszi a munkavégzést. Az érintőceruzát használhatod a kézi jegyzetek könnyű beszúrására a Microsoft Word, PowerPoint, OneNote és más programokba.



Paraméterek

Paraméterek

Nyomás szintjei 8 192
Érzékelő réteg felbontása 5080 lpi
Kijelző technológia Kijelző nélkül
Interfész USB

Aktív felület

Szélesség 102 mm
Magasság 76 mm

Méretek és tömeg

Mélység 0,2 mm
Szélesség 13 mm
Magasság 10,7 mm
Súly 140 g
Kód:  XPP2a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  G430S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15