Oldal frissítése

XP-PEN Note Plus

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XP-PEN Note Plus

Az XP-PEN Note Plus egy intelligens jegyzettömb, amely kiválóan alkalmas jegyzetelésre vagy vázlatkészítésre. Kellemes méreteinek és kis súlyának köszönhetően mindig kényelmesen hordozható. Örülni fogsz az akár 16 órás akkumulátor-üzemidőnek is, amelynek kapacitása 1000 mAh. A jegyzetfüzet akár 50 oldalnyi jegyzetet vagy rajzot is tárolhat, így a legfontosabbakat mindig magánál tarthatja. A mágneses töltőfelület megkönnyíti a töltést, mint a kábel használata, ráadásul megakadályozza a készülék sérülését, ha véletlenül megbotlik a kábelben.

Az XP-PEN Note Plus grafikus tábla legfontosabb jellemzői

  • Intelligens jegyzettömb jegyzetek és vázlatok készítéséhez
  • Akár 16 órás akkumulátor-üzemidő
  • Kompakt méret és alacsony súly
  • Note+ alkalmazás az adatmentéshez
  • Az XP-PEN Note Plus kompatibilis az Android és iOS okostelefonokkal

Intelligens jegyzettömb fejlett tollal

A tollal nagy pontossággal rögzítheti jegyzeteit a fejlett kézírási technológiának köszönhetően. Az intelligens szoftver felismeri a kézírást és a rajzolt képeket, és az alkotásokat Bluetooth 5.0-n keresztül továbbítja Android vagy iOS okostelefonjára. A Stylus teljesen akkumulátor nélkül működik, így nem kell aggódnia semmilyen töltés miatt. Az XP-PEN Note Plus intelligens jegyzetfüzettel egy klasszikus A5-ös papírfüzetet is használhat.

Az XP-PEN Note Plus együtt fog működni az okostelefonjával

Soha többé nem kell aggódnia, hogy elveszíti fontos jegyzeteit és rajzait. Csak csatlakoztassa a jegyzettömböt okostelefonjához, és a Note+ alkalmazással importálja jegyzeteit, és biztonságosan mentse azokat a felhőalapú tárhelyre. A rajzokat könnyedén átalakíthatja JPG, PNG és GIF formátumba, és egy kattintással megmutathatja őket a közösségi médiában.

Paraméterek

Paraméterek

Vezeték nélküli kapcsolat Igen
Kijelző technológia Kijelző nélkül
Tápellátás USB-n keresztól
Interfész micro-USB

Aktív felület

Szélesség 148 mm
Magasság 210 mm

Méretek és tömeg

Mélység 15 mm
Szélesség 176 mm
Magasság 245 mm
Súly 340 g
Kód:  XPP2g1
Termékszám:  NOP1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15